kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$63.650
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı az bulutlu
11°C
LONDRA
11°C
Parçalı az bulutlu
Pazar Parçalı bulutlu
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı Parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Kuaforler birliği kuruldu

Kuaforler birliği kuruldu
06.08.2012
0
A+
A-

İngiltere’de Ramazan ayı münasebetiyle İstanbullu kuaför Adem Oygur önderliğinde düzenlenen ‘iftar yemeği’nde biraraya gelen kuaförler, artık dernek çatısı altında buluşacak.Geceye Türk İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası (TBCCI) Genel Müdürü Yavuz Sökmen, TBCCI Yönetim Kurulu Üyesi ve Londra’nın ilk kuaförlerinden Nuri Bulgurcu, Coco kuaförler zinciri sahibi Nedim Yılmaz ve hukuk danışmanı Fatma Çayır da katıldı.

Covent Garden’da Sofra Restaurant’ın en üst kattaki kapalı terasta düzenlenen gecede, sayıları 40’a ulaşan bir katılım oldu. Açılış konuşmasında, konuklara hitaben “Hoşgeldiniz” diyen Oygur, dernekleşmenin yararlarından bahsetti. Geçtiğimiz ay gerçekleşen ikinci toplantıya, İngiliz Liberal Demokrat Parti Eşbaşkanı Simon Hughes’inde katıldığına değinen Oygur, bu toplantıda mutlak sonuç alınması gerekliliğini vurguladı.

Türk kuaförlerin, mesleğinde çok başarılı olduklarının altını çizen TBCCI Genel Müdürü Sökmen, dernek olunması halinde başarılarının mutlak artacağını, beraberinde gerekli olan desteği vereceklerini ifade etti. Kuaförlük mesleğinde 30 yıllık geçmişe sahip ve aynı zamanda TBCCI Yönetim Kurulu Üyesi olan Burgurcu’nun da, aynı yönde konuşması ardından Coco kuaför zinciri yöneticisi Yılmaz, bütün kuaförlerin birarada toplanmasının yararlarından bahsetti.

“EN İYİLER BİZİM KUAFÖRLER”:

İngiltere’de en iyiler, ‘kuaförler’ diyen, Hüseyin Özer, “Kuaförlük Akademisi’nin gerekliliğine vurgu yaptı. Middlesex Üniversitesi ile bu konuda ortak çalışma yapılmasını sağlayacağını belirtti. Görüşlerini ifade eden katılımcılar, bir ileriki adım için geçici başkan ve yönetim kurulu üyesinin belirlenmesi isteğinde bulundu.

Dernekleşme yolunda ilk oluşumu başlatan Oygur, oy birliği ile geçici başkanlığa seçilirken Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu: Nuri Bulgurcu, Nedim Yılmaz, Ahmet Şahin, Mehmet Akpınar, Ali Döner, Aykut Güney, Volkan Savaş, Ömer Kulaber, Mehmet Yaprak, Tuncay Kaplan ve Mustafa Arslan. Oygun, konu ile ilgili yaptığı açıklamada: “Amacımız sanatımızın ilerlemesi ve meslektaşlarımızın birlik beraberlik duygularını pekiştirecek sosyal ekonomik yapımızı güçlendirecek çalışmalar yapacaktır. En kısa sürede, bir Türk Kuaför Akademisi kurmak için faaliyet başlatacağız. Derneğimize, İngiltere’de profesyonel olarak kuaförlük mesleğini icra eden meslektaşlarımız üye olabilecek” dedi.

Yaz tatili nedeniyle çalışmalara ara verileceğini de ifade eden Oygun, 16 Eylül Pazar günü “Bayramlaşma Günü” adı altında düzenlenecek etkinlikte yeniden bir araya geleceğini söyledi. (Star Kıbrıs)

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.