kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3269
EURO
35,0739
STERLIN
40,8998
BITCOIN
$70.548
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Orta şiddetli yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Gönüllüler Türk Mezarlığını temizledi

LONDRA’NIN Edmonton bölgesinde bulunan Tottenham Park (Montagu Road) Mezarlığı, geçtiğimiz Pazar günü internet üzerinden bir araya gelen hayırseverler tarafından temizlendi.

Gönüllüler Türk Mezarlığını temizledi
06.07.2017
0
A+
A-

LONDRA’NIN Edmonton bölgesinde bulunan Tottenham Park (Montagu Road) Mezarlığı, geçtiğimiz Pazar günü internet üzerinden bir araya gelen hayırseverler tarafından temizlendi. Tapusu özel olduğundan halkın sorumluluğunda olan mezarlık, Facebook’tan yapılan çağrılarla temizlendi ve toparlandı. Gönüllü vatandaşlara  Türk Toplumu Futbol Federasyonundan Serdar Sarı ve Mehmet Elitok’un yanı sıra Mehmetçik Futbol Kulübü Başkanı Ahmet Kışmir, kulüp onursal başkanı Hamide Sarı ve kulübün genç üyelerinden Kaya Sarı da katıldı.

Facebook üzerinden kampanyayı başlatan Filiz Pirgot, Londra Gazete’ye yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Öncelikle geçtiğimiz Pazar günü temizlik ve toparlama etkinliğimize gelen herkese teşekkür etmek istiyorum. Şunu gördük ki, toplum olarak bir araya geldiğimizde yapılamayacak ve üstesinden gelinmeyecek durum yok. Yabanı otları temizlemekten çöp temizliğine, yaprak temizliğinden sulamaya kadar mezarlığın dağınıklığını düzenledik. Mezarlık adına işlem yapacak bir kurul kurulana kadar gönüllü olarak toplumdan bireyler olarak mezarlığın düzenli durması için elimizden geleni yapacağız ancak daha çok katılım ve destek bekliyoruz. İlgilenen hayırseverler Facebook üzerinden “Tottenham Park Cemetery” grubumuza üye olarak gelecek aktivitelerimiz hakkında bilgi sahibi olabilirler.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.