kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3330
EURO
35,1966
STERLIN
41,1605
BITCOIN
$66.181
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
16°C
LONDRA
16°C
Hafif yağmur
Çarşamba Orta şiddetli yağmur
14°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C

CHP İngiltere Birliği çalışma ofisini açtı

CHP İngiltere Birliğinin Londra’da bulunan yeni çalışma ofisi açılış etkinliği önemli düzeyde bir katılım ile gerçekleşti.

CHP İngiltere Birliği çalışma ofisini açtı
01.07.2017
0
A+
A-

CHP İngiltere Birliğinin Londra’da bulunan yeni çalışma ofisi açılış etkinliği önemli düzeyde bir katılım ile gerçekleşti.

Açılışa, Türkiye’den CHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet katıldı.

Açılış etkinliğinin Ramazan Bayramı’na denk gelmesi ile katılımcılar aynı zamanda birbirleri ile bayramlaşma fırsatı buldular. Bina açılışının ardından, konuşmacılar ile düzenlenecek panele geçildi. Açılış konuşmasını CHP İngiltere Birliği Başkanı Hasan Dikme’nin yaptığı panelde, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Tekin Bingöl gündemi değerlendirdi. Türkiye’de önemli bir gündemin olduğundan bahseden Bingöl, sık sık adalet yürüyüşünün önemine değindi. Bingöl, Türkiye’de artık adaletin kalmadığını ve adalet olmadığı zaman Devlet’in hiçbir mekanizmasının doğru çalışmayacağını belirtti.

Dinleyicilerin, CHP’nin eskilerde yaptığı tercihlerin bazılarının yanlış olduğunu, bu sebeple bugün bu adalet arayışında olduklarını, örneğin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP’nin ortak adayı Ekmeleddin İhsanoğlu tercihinin bir hata olduğunu söylemeleri üzerine Tekin:

“Ne zaman bir konuşma etkinliğimiz olsa illa ki birkaç sesten CHP’nin aldığı Sayın İhsanoğlu kararı ile ilgili bir soru tekrar tekrar önümüze geliyor. Partimiz olarak aldığımız kararları daha sonrasında mutlaka değerlendiriyoruz. Bu konu ile ilgili de zaten gerekli açıklamaları parti içerisinde değerlendirip yaptık. Ancak unutmamamız gereken şey bugünkü meselemize odaklanmamız, bu tip soruların ben “Üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek” olduğunu düşünüyorum.”

CHP İngiltere Birliğinin Londra yeni çalışma ofisi birçok katılımcının ilettiği soru ve cevaplar ile devam etti.

DAYANIŞMA YEMEĞİNE YOĞUN İLGİ

Daha sonra tüm katılımcılar ve davetliler dayanışma gecesi için düzenlenen yemek etkinliğine geçildi. Dayanışma gecesi yemeğinin açılış konuşmasını CHP İngiltere Birliği Başkanı Hasan Dikme yaparken şunları söyledi:

“İnanıyorum ki yeni binamız ile birlikte daha güzel işlere birlikte imza atacağız. Türkiye’den gelen değerli misafirlerimize bugün bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Adalet için mücadelemize Türkiye’de olduğu gibi burada da destek vermeye devam edeceğiz.”

Gazetemize konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İngiltere Birliği’nin çalışmaları ve adalet yürüyüşü ile ilgili şunları söyledi:

“CHP’nin çalışmalarının burada vücut bulması elbette partimiz için önemli. Politikaların tabana yayılması ve yurtdışı seçmenlerinin bilgilendirilmesi disiplinli şekilde bu organizasyonlar sayesinde oluyor. Bu anlamda da önemli olduğunu düşünüyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.