kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5629
EURO
34,7123
STERLIN
40,2527
BITCOIN
$66.371
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Çarşamba Parçalı bulutlu
12°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Cumartesi parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

İngiltere’nin ilk 24 saat açık cash&carry işletmesi açılıyor

Gıda sektörünün en büyük firmalarından Holland Bazaar, işletmesini 14 Nisan Pazartesi günü hizmete açıyor.

İngiltere’nin ilk 24 saat açık cash&carry işletmesi açılıyor
13.04.2014
0
A+
A-
Gıda sektörünün en büyük firmalarından Holland Bazaar, İngiltere’nin 24 saat açık olacak ilk cash&carry işletmesini 14 Nisan Pazartesi günü hizmete açıyor.
Holland Bazaar

Holland Bazaar 14 Nisan’da açılıyor

‘15 A-B Eley Retail Park, Eley Road, London N18 3BB’ adresinde bulunan ve 45 bin square feet büyüklüğündeki depo, başta kentin kuzeyi olmak üzere Londra’nın en büyük gıda işletmesi olacak.

Her türlü sebze-meyvenin yanısıra kola gibi alkolsüz içecek çeşitlerinden  yemeklik yağlara, kömürden süt gibi temel gıda maddelerine yüzlerce ürünü müşterilerine sunan Holland Bazaar, mevcut yerinin 4 katı büyüklüğündeki yeni deposunda restoran, cafe ve market işletmecilerine ihtiyaç duydukları her türlü ürünü, en hesaplı fiyatlarla ve günün her saatinde ulaşma fırsatı sağlayacak.

Edmonton’da Cola fabrikası olarak bilinen işletmenin de yer aldığı Eley sitesinin içerisinde, yanyana 2 mobilya deposunun birleştirilmesi ile oluşan devasa büyüklükteki depo 45 bin square feet alana kurulu.

Soğuk hava depolarından satış noktalarına, ofislerden Tırlar için ayrı giriş noktalarına kadar her türlü detay tasarlayarak oluşturulan dev komplex, geniş park alanı ile müşterilerinin araç rahatlığını da sağlıyor. Holland Bazaar, binlerce çeşide ulaşan ürünün bulunabileceği genişlikteki mekanı ile küçük ve orta ölçekli işletmelerin yeni adresi olacak.

Ali Matur

İşadamı Ali Matur işletme sahiplerini Holland Bazaar’ın yeni yerini görmeye davet etti.

ESNAFIN ALIŞVERİŞ ALIŞKANLIKLARI DEĞİŞİYOR

2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Holland Bazaar’ın kurucusu Ali Matur, Londra’da faaliyet gösteren  gıda işletmelerini yeni depolarına davet etti.

20 yılı aşkın süredir gıda sektöründe faaliyet gösteren Matur, 24 saat açık cash&carry konsepti ile esnafın alışveriş alışkanlıklarını değiştirmeyi hedeflediklerini kaydetti.

30’u aşkın ülkeden tedarik edilen sebze-meyve çeşitlerine, bir kaç yıl öncesinden itibaren gıda işletmelerinin ihtiyaç duyduğu alkolsüz içecekler gibi ürünleri de eklediklerini belirten Matur, “Bu hizmetimiz geleneksel toptan gıda satışı anlayışını değiştirdi.

Herhangi bir takeaway, restoran, café veya supermarket; soft drink çeşitlerinden mutfak yağlarına kadar çok sayıda ürün çeşidi ihtiyacını, sadece bir adrese gelerek karşılamaya başladı.

Cash&carry olarak bilinen gıda toptancılarının konseptini, her türlü sebze-meyve çeşitlerinin de bulunabileceği bir işletme modeline dönüştürmeyi hedefledik ve bunda da başarılı olduğumuza inanıyoruz” dedi.

Holland Bazaar direktörü sözlerini şöyle sürdürdü: “ Londra’nın çeşitli bölgelerinden gelen yüzlerce müşterimizin yanısıra Manchester, Birmingham gibi kentlerden de işletmelerin taleplerine yanıt vermeye başladık.

Mevcut yerimizin yetersiz kalmasına yol açan bu durum karşısında yeni mekan arayışımızın sonucunda Eley Estate’e karar kıldık. Ürün yelpazemizi genişleterek, binlerce çeşide yükselttik. İngiltere’nin 24 saat açık ilk cash&carry işletmesi ile, günün her saatinde hizmet veriyoruz.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.