kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3698
EURO
34,9364
STERLIN
40,9441
BITCOIN
$69.863
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

1.Kıbrıs Türk Kültür Festivali hazırlıkları devam ediyor

Bu yıl ilk kez düzenlenecek olan ve yoğun bir ilgi gösterileceği tahmin edilen 1. Kıbrıs Türk Kültür Festivali ile ilgili hazırlıklar son sürat devam ediyor.

1.Kıbrıs Türk Kültür Festivali hazırlıkları devam ediyor
15.06.2017
0
A+
A-

Bu yıl ilk kez düzenlenecek olan ve yoğun bir ilgi gösterileceği tahmin edilen 1. Kıbrıs Türk Kültür Festivali ile ilgili hazırlıklar son sürat devam ediyor. Council of Turkish Cypriot Associations UK (CTCA) tarafından düzenlenecek festivale Kıbrıs’tan da yoğun bir katılım olması bekleniyor.

25 Haziran’da Chingford Rugby Club’ta yapılacak olan festival hazırlık gelişmeleri hakkında Konsey Başkanı Leyla Kemal’den önemli bilgiler aldık.

Kıbrıs’tan göçün 100. yılı kutlamaları çerçevesinde yapılacak festival çalışmalarının son sürat devam ettiği ve artık son hazırlıkların tamamlanmak üzere olduğunu belirten Kemal şunları söyledi :

“Festival ile ilgili hazırlıklarımız neredeyse tamamlandı. Tren istasyonları ve sokaklarda bulunan billboardlarda tanıtıcı reklamlarımız yayınlanmaya başladı. Bu yıl ilk defa organize ettiğimiz ancak katılımın çok yüksek olmasını beklediğimiz 1. Kıbrıs Türk Kültür Festivali’ne gerek Kıbrıs’tan gerekse İngiltere’deki hemşehrilerimizden yoğun bir ilgi var. Yapılacak komite toplantımızda son hazırlıklarımız ile ilgili bir toplantı gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Kıbrıs’tan ve diğer ülkelerden festivalimize katılacağını duyuran önemli isimler var. Kıbrıs Toplumcu Demokrasi Partisi Genel Başkanı Cemal Gürsel Özyiğit,  Kıbrıs Toplumcu Demokrasi Partisi Milletvekili Hüseyin Angolemli, KKTC Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Candan Avunduk ve Yurtdışı Türkler Avusturalya Eş Başkanı Nevin Hüseyin gibi bu hafta festivalimize katılacaklarını öğrendiğimiz önemli yeni isimler oldu. Bu ilgi bizi çok sevindiriyor.  Festivalimize katılacak ve katılmayı düşünen tüm dostlarımıza şimdiden teşekkürlerimizi sunuyoruz. Festivalin tüm sürecinde bizleri destekleyen Festival Ana Sponsorumuz Deluxe Fabrics firmasından Erkan Bey ve Ortaklarına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. ”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.