kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$64.036
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı az bulutlu
12°C
LONDRA
12°C
Parçalı az bulutlu
Pazar Parçalı az bulutlu
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
7°C

TWPA’da yeni başkan ve yönetim kurulu seçildi

Türk Kadınları Yardımlaşma Derneği (TWPA) seçimleri bu sabah derneğin Turnpike Lane’de bulunan merkezinde yapıldı.

TWPA’da yeni başkan ve yönetim kurulu seçildi
09.06.2017
0
A+
A-

TWPA yeni dönem yönetim kurulu üyeleri

Haber & Fotoğraflar: Özer Öcal

Türk Kadınları Yardımlaşma Derneği (TWPA) seçimleri bu sabah derneğin Turnpike Lane’de bulunan merkezinde yapıldı. Çoğunluk sayıda üye ve yöneticinin hazır bulunduğu kurul toplantısında yeni başkan ve yönetim seçimi gerçekleşirken, 2 dönemdir vakfın başkanlığını yapa Sinem Arıca, toplantıda bulunan üyelere teşekkürlerini ve minnetlerini sundu.

Sinem Arıca (solda) ve yeni başkan Ayşe Doğan (sağda)

Program geçtiğimiz hafta Londra’da gerçekleşen terör saldırısına istinaden saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. “Terörün her türlüsünü lanetliyoruz.” diyen Sinem Arıca, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması sonrasında yönetimde olduğu süre boyunca gerçekleştirilmiş faaliyet raporunu okudu. Geniş içerikli faaliyet raporunda Arıca, büyük başarılara imza atmış TWPA’nın eğitim, kültür-sanat, vakıf işleri, seminerler ve daha birçok önemli etkinliğin altını çizerek dolu dolu geçen ve büyük başarılarla dolu 2 dönemlik yönetiminin sürecini özetledi.

“Gururla sizlere söylüyorum ki seçimlerde bana oy veren kisilerin guvenine layık olup göreve geldiğimin 10. ayında söz verdiğim gibi bina borcumuzu ödeyip binamızı güvence altına aldık. Dernek binamız tüzüğümüz ve koçan üzerine  koydurduğumuz kısıtlamalar ile güvence altına alınmıştır.”

Tüm katılanların oy vermesinin ardından, oylar sayıldı ve yeni başkan seçildi. Seçimlerin ardından yapılan duyuruda TWPA’nın yeni başkanının Ayşe Doğan olduğu açıklandı. Ayşe Doğan’a görevinde yönetim kurulu haricinde yardımcı olacak kişiler ise şu şekilde belirlendi;

As Başkan Aysun Yılmaz, Yardımcı Sekreter Zafer Fuad, Veznedar Hülya Değirmencioğlu.

Seçim ve oy kullanma işlemleri bugün saat 11:00’de ve yaklaşık 2 saat sürerken, Sinem Arıca’nın veda konuşmasını yaptığı sırada tüm salonda duygusal anlar yaşandı.

Londra Gazete olarak TWPA’nın yeni döneminde yeni yönetime başarılar dileriz.

 

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.