kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5999
EURO
34,8349
STERLIN
40,6478
BITCOIN
$65.274
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Aşkın Fuat Londra’nın kalbinde moda rüzgarı estirdi

Aşkın Fuat, organizasyon şirketi “Askin Vibrant Management Events” imzası altında birçok moda tasarımcısının yeni dönem koleksiyonlarını bir araya getirdi.

Aşkın Fuat Londra’nın kalbinde moda rüzgarı estirdi
01.06.2017
0
A+
A-

LONDRA’DA doğmuş ve yetişmiş Kıbrıs-Türklerinin yeni gururlarından Aşkın Fuat, organizasyon şirketi “Askin Vibrant Management Events” imzası altında birçok moda tasarımcısının yeni dönem koleksiyonlarını bir araya getirdi.

Geçtiğimiz Cuma akşamı Londra’nın kalbi ve dünyanın en önemli moda merkezlerinden West End’de gerçekleşen moda şovu, birbirinden farklı moda ikonu tasarımlarını bir araya getirirken sunulan ikramlar, canlı müzik şovu ve sunumlarla katılımcılara unutulmaz bir akşam yaşattı.

“Trend Setters Fashion Networking Event” ismi altında ve Leicester Square’de bulunan Zoo Club’da gerçekleşen etkinlik, moda dahil olmak üzere Londra’nın sanat çevrelerinden birçok önemli ismi konuk etti. Ünlü sunucu ve medya ikonu Rico Patel’in esprili ve eğlenceli sunumu eşliğinde ilerleyen gece, Türkiye asıllı Emel Fuat’ın eşsiz vokal performansıyla katılımcıların mest etti.

Stephanie bunt,  Westin Hall, Sanna Rinne ve Jason Patrick Carvalho imzalarıyla konuklarla buluşan tasarımlar, tam not aldı. Başarılı modeller Junior Delius, Alyse Kimsey, Amanda Hunter, Inge Westerink, Oyin Carew, Gulnara Adyyeva, Paloma Redondo ve Farida Bawa tarafından sunulan tasarımlar, parlak ve göz alıcı renklerden oluşan koleksiyonlardan oluşurken, sade ve kompleks tasarımların buluştuğu tam bir moda şöleni oldu.

Aşkın Fuat, etkinlikte yaptığı açıklamada AVM Management Events’in önümüzdeki günlerde yepyeni davetler ve etkinliklerle geleceğini belirtirken, tüm konuklara katılımları için teşekkür etti.

Moda şovu sonrası VIP parti ile gecenin tadını çıkaran konuklar, özellikle geceye damgasını vuran birbirinden güzel tasarımların kendilerini büyülediğini belirttiler.

            

ETİKETLER: , , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.