kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5139
EURO
34,9434
STERLIN
40,7813
BITCOIN
$63.885
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
13°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

CTCA yıllık genel kurul toplantısını düzenledi

İNGİLTERE Kıbrıs Türk Dernekleri Konseyi geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirdiği bir toplantıyla yıllık genel kurul toplantısını düzenledi.

CTCA yıllık genel kurul toplantısını düzenledi
17.03.2017
0
A+
A-

İNGİLTERE Kıbrıs Türk Dernekleri Konseyi geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirdiği bir toplantıyla yıllık genel kurul toplantısını düzenledi. Kıbrıs Türk Toplum Merkezi’nin (TCCA) Green Lanes’de bulunan binasında toplanan kurul, yeni döneme dair belirlemeler ve başkan seçimini gerçekleştirdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kurul toplantısı, ardından üyelerin tam katılım oranını tutturması ile başladı. Sinem Arıca ve Ayşe Osman’ın sekreter olarak belirlendiği toplantıda Leyla Kemal, kurula senelik faaliyet raporunu okudu.

“Bir şeyler başarmak için ekipçe çalışmanın önemini hepimiz biliriz. Konsey geçtiğimiz son dört senede artık ‘ben yokum, biz varız’ mesajını her fırsatta vurguladı ve vurgulamaya devam etmektedir. Toplam 12 komite toplantısıyla ardımızda bıraktığımız senede, birçok başarıya imza attık.

“12 Mayıs’ta Kıbrıs Türk Cemiyetinin sorunlarını ele aldık ve olağanüstü bir kurul toplantısı düzenleyerek 4 Haziran’da onlara yardımcı olduk. Yaptığımız toplam görüşmelerin sayısı 56 olarak kaydedildi.”

Kemal aynı zamanda 21 Kasım’da Kıbrıs’a yapılan ziyarete de değinerek CTCA’nın geçtiğimiz sene boyunca Kıbrıs ve İngiltere arasındaki güçlü köprü niteliğini yücelttiğini, Kıbrıs’a daha da çok giderek yardımların, toplantıların ve iletişimlerin sağlanacağının temennisini verdi.

Hakan Hüseyin ve Tevfik Zekai tarafından mali raporun onaylanmasından sonra başkan seçimine giden kurul, iki senede bir başkan seçiminin gerçekleştirilmesinden dolayı Leyla Kemal’in başkan olarak faaliyetlerini sürdürmesini uygun gördü. Disiplin Kurulu ve Denetleme Kurulu’nun aynı kalmasını uygun gören kurul, son olarak 2017/18 dönemine dair başarı temennileri ve dileklerini yineledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.