kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3674
EURO
34,9625
STERLIN
40,9498
BITCOIN
$70.397
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
14°C
LONDRA
14°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
13°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Kanser hastalarına görkemli destek gecesi

Kıbrıslı Nurten Mehmet, Şenel Mehmet, Aydın Hasan ve Nazan Mustafa, Kıbrıs’taki kanser hastalarına destek yemeği düzenledi.

Kanser hastalarına görkemli destek gecesi
11.03.2017
0
A+
A-

Londra’da faaliyet gösteren Kanser Hastalarına Yardım Derneği’nden ayrılarak kendi imkanlarıyla hizmet vermeye başlayan Kıbrıslı Nurten Mehmet, Şenel Mehmet, Aydın Hasan ve Nazan Mustafa, Kıbrıs’taki kanser hastalarına destek yemeği düzenledi.

Yaklaşık 250 kişinin katıldığı gecenin sunuculuğunu Neslihan Çakır yaptı, Bora Serbülent ve Kerem Ergen de sahne alarak katılımcıları hem eğlendirdi, hem kanserle mücadeleye dikkat çekti. Dayanışma gecesinde, Kıbrıslı Doktor Teoman Sırrı ise, kanser hastalığının önemine vurgu yapan bir konuşma gerçekleştirdi.

Geceyi organize eden Nurten Mehmet, Şenel Mehmet, Aydın Hasan ve Nazan Mustafa, katkılarından dolayı Doktor Teoman Sırrı’ya teşekkür etti.

ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKMASIN

Doktor Sırrı, “Yardımsever arkadaşlara bu özel geceye katıldıkları için çok teşekkür ediyorum. Bu gece; Kıbrıs’ta bulunan kanser hastalarına destek için düzenlendi. Çağımızın en önemli hastalıklarından olan kanser, artık üç kişinden birinde görülüyor. ‘Ateş düştüğü yeri yakar’ diye bir söz var. Ne yazık ki kanser hastalığı da böyle bir şey… Tedavi süreci oldukça zorlu geçiyor. Kıbrıs’ta da şu anda bir çok kişi bu hastalıkla mücadele ediyor. Kemoterapi yapılan hastaların tedavisi oldukça zorlu geçiyor. Gecemize katılarak bu hastalığa dikkat çeken herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“ÖZEL NEDENLERDEN DOLAYI AYRILDIK”

Daha sonra söz alan Nurten Mehmet de, bazı özel nedenlerden dolayı İngiltere Kanser Hastalarına Yardım Derneği’nden ayrıldıklarını ifade etti. Mehmet, “Bundan sonra yine gönüllü olarak faaliyetlerimize devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.