kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$63.489
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı az bulutlu
12°C
LONDRA
12°C
Parçalı az bulutlu
Pazar Parçalı az bulutlu
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
7°C

Kıbrıslı Türk Firması Britanya Turizm Ödüllerinin yıldızı oldu

Kıbrıslı Türk Firması Britanya Turizm Ödüllerinin yıldızı oldu
25.11.2016
0
A+
A-

 

dsc_0165

Her sene düzenlenen prestijli 2016 İngiliz Seyahat Ödülleri bu sene de sahiplerini buldu. Kalitesi ve prestiji ile İngiltere’de adından sıkça söz ettiren seyahat şirketi Direct Traveller, son elemeye kalan İngiliz rakipler listesi arasından iki kategoride finalist olarak seçilirken, bir kategoride de bronz ödül aldı.

İlk kez olarak bir Türk firma, İngiltere’nin en önemli turizm ödül töreninde, 2012’den bu yana 5’inci kez uğurlandı.

Kuzey Kıbrıs’ın uzman seyahat firması Direct Traveller, bronz ödüle layık görülürken, 2012’den bu yana 3 altın, bir gümüş ve bir bronz ödül ile büyük bir başarı elde etti.

Yönetici direktör Ramadan Özdemir, konu ile ilgili yaptığı açıklamada: “Kuzey Kıbrıs’ı 5’inci kez temsil etmek Direct Traveller için son derece gurur verici bir başarıdır. Bu vesile ile Kuzey Kıbrıs’ın var olan bir turizm destinasyonu olduğunu İngiltere turizm sektörüne göstermeyi başararak, kaliteli çalışmalarımızla, İngiliz halkı tarafından bu ödüle layık görüldük” şeklinde konuştu.

Ramadan Özdemir

Ramadan Özdemir

DIRECT TRAVELLER HAKKINDA

14 yıl önce Şirketi kuran Ramadan Özdemir, iyi bilinen bir Kıbrıslı Türk ailesinden gelmektedir. Anne ailesi Polemedia Enver Cakartas (Polemidia Muhtariydi) ve baba ailesi Ramadan Ozdemir, Polemedia (Ramadan Muallim – Öğretmen’di). Aile olarak 74’den önce İngiltere’ye taşınan aile, Kuzey Kıbrıs’ın her zaman kalplerinde olması dolayısıyla, oğulları Ramadan Özdemir Kuzey Kıbrıs’ı İngiltere’de pazarlamaya karar verdi.

Şimdiyse alanında birçok ödül kazanan Direct Traveller, Kuzey Kıbrıs’ta kaliteli tatil sunan, İngiltere’de önde gelen North Cyprus Holidays uzman tur operatörlerinden biri olmuştur.

DIRECT TRAVELLER’IN ALMIŞ OLDUĞU ÖDÜLLER

Direct Traveller, İngiliz Turizm Ödülleri tarafından, son elemeye kalan rakipler listesi arasından “2015 doğu ve güneydoğu Avrupa uzman firması” gümüs ödülle uğurlandı.

Direct Traveller, İngiliz Turizm Ödülleri tarafından, son elemeye kalan rakipler listesi arasından “2014 doğu ve güneydoğu Avrupa uzman firması” ve “2014 En iyi gezi tur firması” olarak seçildi.

Direct Traveller 2013 yılında İngiliz Seyahat Ödülleri tarafından ‘Doğu ve Güneydoğu Avrupa için en iyi Küçük Tur Operatörü’ olarak finalist olarak seçilmiştir.

Direct Traveller 2012 yılında İngiliz Seyahat Ödülleri tarafından ‘Doğu ve Güneydoğu Avrupa için en iyi Küçük Tur Operatörü’ olarak ödüllendirilmiştir. Direct Traveller 2012 yılında Kuzey Kıbrıs Turizm Bakanlığı tarafından turizmdeki başarılarından dolayı kabul gördü. Ödülü, Londra’da bir etkinlikte Turizm Bakanı Ünal Üstel tarafından sunuldu.

2011 yılında Sunday Times tarafından Sunday Times Virgin Fast Track 100 ligindeki tüm sektörlerde 2 milyon özel şirket arasından İngiltere’nin 77. en hızlı büyüyen şirketi olarak ödüllendirildi. Ödül Sir Richard Branson’ın Oxfordshire evinde takdim edildi.

2011 yılında Direct Traveller’ın genel müdürü, business network tarafından yılın girişimcisi olarak ödüllendirildi. Ödül Rt Hon Dr Vince Cable MP, İngiltere işletme ve Ticaret Bakanı tarafından verildi.

Direct Traveller ile ilgili daha detaylı bilgi için https://www.directtraveller.com adresini ziyaret edebilir veya 0844 414 3073 numaralı hattı arayabilirsiniz.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.