kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4979
EURO
34,9774
STERLIN
40,6961
BITCOIN
$64.254
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
13°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Hastalığın köküne inerek onu bitirmek mümkün

En basitinden daha ciddi boyutlarına, hastalıkların ve potansiyel kronikleşmiş rahatsızlıkların önünü kesmek, bedenimizi dinlemekten ve gerekli önlemleri zamanında almaktan geçiyor.

Hastalığın köküne inerek onu bitirmek mümkün
01.11.2016
0
A+
A-

dsc_2623

Her türlü hastalığın özünde bedeninizin size vermeye çalıştığı bir mesaj olduğunu biliyor muydunuz? En basitinden daha ciddi boyutlarına, hastalıkların ve potansiyel kronikleşmiş rahatsızlıkların önünü kesmek, bedenimizi dinlemekten ve gerekli önlemleri zamanında almaktan geçiyor.

HABERCİ SİNYALLER

Bazı haberci rahatsızlıklar, aslında bedeninizin size duyurmaya çalıştığı bir “acil durum” alarmı. Uzakdoğu’da “bedeni anlama ve dinleme sanatı” olarak da nitelendirilen yoğun meditasyon tekniklerinde, alternatif tıp teknikleri aslında her zaman bedenin şikayet noktalarını bularak hastalıkların ve olası rahatsızlıkların önünü kesmeyi hedefliyor. İşte tam bu noktada, siz değerli okuyucularımız için başucu niteliğinde bir makale hazırladık. Edmonton’da bulunan Chinese Medical Centre sahibi ve alternatif tıp uzmanı Yan Wang ile hastalıkların kökleri ve tedavi yöntemlerine dair ufuk açıcı bir sohbet yaptık.

Yan Wang

Yan Wang

DEPRESYON VE ANKSİYENİN KÖKÜNÜ KAZIYIN

Vücudun enerji merkezleri olarak bilinen “çakra düzeni” temel alınarak gerçekleştirilen akupunktur yöntemi, 4 bin yıldan beri bedenin enerji sistemlerini dengeye sokmak için kullanılan bir yöntem. Kas ağrıları gibi fizyolojik şikayetlerin yanı sıra depresyon, anksiyete, panik bozukluk ve bipolar kişilik bozukluğu gibi mental rahatsızlıkların da tedavisinde kullanılıyor.

Yan Wang, insan bedenini bir ağaca benzetirken aynı ağacın kökleri gibi, insanın da köklerinden enerji aldığı ve sağlığını yönettiğini söylüyor. İnsan kökünün ayaklardan geçtiğini belirten Wang,  şunları söylüyor:

“Refleksiyoloji tedavisi ayak masajı ile başlayıp uzman terapist tarafından vücudunuzun enerji blokajlarını bulma yolundaki tedavi sürecidir. Kısacası, ayağınızdaki belli noktalardaki sizin bile bilmediğiniz kasılma noktaları, ağrılı bölgeler ve kulunçlar vücudunuzun size vermeye çalıştığı erken sinyaller olabilir.”

Bitkisel yağlar ve çözüntüler ile her türlü sağlık şikayetine daha önce belki de hiç rastlamadığınız “mucizevi” çözümler sunan Chinese Medical Centre, hem sağlığınıza hem de bedeninize verebileceğiniz en güzel hediye. Detaylı bilgi için 020 8803 0950 numarasından Chinese Medical Centre’ı arayabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.