kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$63.886
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı az bulutlu
11°C
LONDRA
11°C
Parçalı az bulutlu
Pazar Parçalı bulutlu
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı Parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

33 yıllık marka: Yaşar Halim

33 yıllık marka: Yaşar Halim
30.01.2014
0
A+
A-

İngiltere’nin ‘ilk’ Türk pastane ve süpermarketi, ‘Yaşar Halim’ kuruluşunun 33’üncü yıldönümünü düzenlenen bir törenle kutladı. İngiltere’ye 19 yaşında gelen Kıbrıslı Türk işadamı Yaşar Halim’in, 10 yıl sonra kendi ismiyle açtığı işyeri, sadece etnik marketin değil, gıda sektörünün de en başarılı işletmelerinden birisi olarak gösteriliyor.

Yaşar-2-3-4-5-6: Londra’nın ilk Türk pastane ve supermarketi, ‘Yaşar Halim’ kuruluşunun 33’üncü yıldönümünü düzenlenen bir törenle kutladı. İngiltere’ye 19 yaşında gelen Türk işadamı Yaşar Halim, kutlama pastasını kesti. Kesilen pasta ardından ‘Nice mutlu, sağlıklı ve başarılı 33 yıllar kutlamak dileğiyle’ diyerek, şampanya patlatarak kadeh kaldırdı. 

Londra’nın ilk Türk pastane ve supermarketi, ‘Yaşar Halim’ kuruluşunun 33’üncü yıldönümünü düzenlenen bir törenle kutladı. İngiltere’ye 19 yaşında gelen Türk işadamı Yaşar Halim, kutlama pastasını kesti. Kesilen pasta ardından ‘Nice mutlu, sağlıklı ve başarılı 33 yıllar kutlamak dileğiyle’ diyerek, şampanya patlatarak kadeh kaldırdı.

Gıda endüstrisinin en önemli referans kaynaklarından birisi olarak gösterilen ‘Retail Week’ tarafından  ‘Dünyanın en iyi 100 marketinden birisi’ olarak gösterilen Yaşar Halim 33. yıl coşkusunu gün boyu alışverişe gelen müşterileri ile paylaştı.

Türkiye’nin Londra Büyükelçiliği Ticaret Başmüşaviri Yavuz Mollasalioğlu, Harringey Esnaf Derneği Başkanı Şefik Mehmet ve yardımcısı Rob Chau, Belediye meclis üyesi David Schmitz  ile çevre esnafının da  katıldığı kutlamaya, sanatçılar Gülsüm ve Kerem Ergen söyledikleri şarkılarla renk kattılar.

Bulunduğu Haringey’in sembollerinden birisi haline gelen ve pek çok işletme için ilham kaynağı olan süpermarketin yıldönümü pastasını ise kurucusu Yaşar Halim kesti.

 Yaşar7-8-9: Kutlama kapsamında düzenlenen etkinlikte İzmirli sanatçı Gülsüm, program yaptı. Gümbür Gümbür Kerem Ergen Show’un suncusu da, konuk sanatçı olarak yer aldı.

Kutlama kapsamında düzenlenen etkinlikte İzmirli sanatçı Gülsüm, program yaptı. Gümbür Gümbür Kerem Ergen Show’un suncusu da, konuk sanatçı olarak yer aldı.

Törende,  işletmenin 15 yıldır müdürlüğünü üstlenen Birsen Tuna ile çalışanlar da kutlamaya katılan davetlilerle ilgilenerek ikramlarda bulundular.

İŞLETME MODELİ DERS KİTAPLARINA GİRDİ

Yaşar Halim, kurulduğu 1981 yılında, başta memleket hasreti çeken Kıbrıslı Rum ve Türkler olmak üzere Londra ve İngiltere’nin çeşitli bölgelerinde yaşayan binlerce tüketicinin ilk alışveriş adresi oldu. Bir kaç jenerasyondan müşterileri bulunan işletme, gıda ürünlerinin tamamına yakınını Türkiye ve Kıbrıs’tan ithal ediyor.

Fırın bölümü ile geleneksel tatlı ve unlu mamulleri tüketicilerle buluşturan Yaşar Halim, Oxford Üniversitesi yayını olan, Pre- Intermediate seviyesindeki New Headway adlı ders kitabında yer alan, Guardian Gazetesi yazarı Leo Benedictus’un bir makalesinde yer aldı. Unlu mamüllerin yanısıra taze sebze-meyve çeşitleri gibi A’dan Z’ye her türlü gıda ürününün bulunabildiği işletme yaklaşık 150 kişiye istihdam olanağı sağlıyor.

Harringay’de 495- 497 Green Lanes adresinde düzenlenen kutlamaya katılan Yaşar Halim çalışanları ve davetliler, gönüllerince eğlendiler

Harringay’de 495- 497 Green Lanes adresinde düzenlenen kutlamaya katılan Yaşar Halim çalışanları ve davetliler, gönüllerince eğlendiler

Yaşar Halim’i ziyaret eden çevre esnafı, kendisine başarıları dileklerinde bulundu.

Yaşar Halim’i ziyaret eden çevre esnafı, kendisine başarıları dileklerinde bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.