kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5183
EURO
34,7860
STERLIN
40,4829
BITCOIN
$66.678
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
11°C
LONDRA
11°C
Parçalı bulutlu
Perşembe Orta şiddetli yağmur
11°C
Cuma Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Yeni yılda daha büyük, daha hesaplı

İngiltere’nin 24 saat açık ilk cash&carry işletmesini olan Holland Bazaar yeni yıla büyüyerek giriyor.

Yeni yılda daha büyük, daha hesaplı
31.12.2015
0
A+
A-

IMG_7992

İngiltere’nin 24 saat açık ilk cash&carry işletmesini olan Holland Bazaar yeni yıla büyüyerek giriyor. Firma,‘15 A-B Eley Retail Park, Eley Road, London N18 3BB’ adresinde bulunan 45 bin square feet büyüklüğündeki mevcut binasını, önümüzdeki yıl genişletiyor.

10 bin square feet büyüklüğündeki ek tesislerini tamamlayan Holland Bazaar, yeni ve modern soğuk hava depolarının yanısıra daha çok ürün bulunan hizmet alanları ile faaliyet göstermeye devam edecek.

Genişletme çalışmalarına ilişkin bilgi veren Holland Bazaar yetkilileri, mevcut yerlerine henüz geçen sene taşınmış olmalarına karşın, artan müşteri talebinin ek hizmet alanları oluşturmaları için teşvik edici olduğunu vurguladı. 24 saat açık cash&carry konseptinin, hedefledikleri gibi gıda sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin alışveriş alışkanlıklarını değiştirdiği belirtilen firma açıklamasında, “Holland Bazaar gıda sektörünün lider firması olarak, pazarın talep ve ihtiyaçlarına göre gelişiyor. İşletme sahiplerini yeni yılda da kalite ve fiyatlarımızı görmeye davet ediyor” ifadelerine yer verildi.

holland bazaar 2

HER GEÇEN YIL MÜŞTERİLERİ İLE BÜYÜYOR

Holland Bazaar, Edmonton’daki Eley Trading Estate içerisinde bulunan iki mobilya deposunun birleştirilmesi ile oluşan yerine geçen sene taşınmıştı. Modern soğuk hava depoları ve satış noktaları ile binlerce ürün çeşidine rahatlıkla ulaşılmasını sağlayan geniş reyonların yer aldığı dev komplex, geniş park alanı ile Londra’nın yanısıra İngiltere’nin diğer bölgelerinden gelen gıda işletmelerinin tedarikçisi durumuna geldi.

Britanya’nın en büyük cash&carry konsorsiyumu olan Today’s Group tarafından ‘gıda sektörünün yükselen yıldızı’ olarak ödüllendirilen firma, sebze-meyve çeşitlerinden alkollü-alkolsüz içeceklere, bakliyat ürünlerinden yemeklik yağlara, gıda işletmelerinin ihtiyaç duyduğu binlerce ürün çeşidini müşterilerine sunuyor.

IMG_7978

RESTORAN, CAFÉ VE MARKETLERİN ÜRÜN TEDARİKÇİSİ

İngiltere’nin 24 saat açık, en büyük cash&carry’si olma ünvanına sahip işletmesi olan Holland Bazaar, 40 dolayında ülkeden  tedarik ettiği gıda maddelerine Lider salça gibi, müşterilerine özel ürün çeşitlerini de ekliyor. Restoran, cafe ve market işletmecilerine ihtiyaç duydukları her türlü ürünü, rekabetçi fiyatlarla ve günün her saatinde ulaşma fırsatı sağlayan firma, işletmelere ihtiyaçlarının büyük bir bölümünü, tek bir adreste karşılama olanağı sunuyor.

Holland Bazaar’ın yeni yılda da sektöre önemli değişiklikler getirecek hazırlıklar içerisinde olduğu firma açıklamasında ise şu ifadelere yer verildi: “Bağımsız işletmelerin, süpermarketlerin giderek dominant hale geldikleri perakende gıda sektöründeki çözüm ortağı Holland Bazaar firması oluyor. İşletme sahipleri, rekabetin giderek sertleştiği ve kar marjlarının düştüğü bir ortamda, aldıkları yağdan salçaya kadar her türlü ürünün maliyetini göz önüne almak zorunda oldukları bir dönemdeler. Biz firma olarak, yüksek kaliteli ürünleri, bazen direk imal ettirerek, hesaplı fiyatlarla müşterilerimize sunuyoruz Aracı maliyetlerini ortadan kaldırarak işletmecilerimizin daha çok kar edebilmelerine katkı sunuyoruz. Gıda sektörünün büyük oyuncuları Coca-Cola, KTC, McCain, Big K gibi bir çok markanın en önemli satış partnerlerinden birisi durumundayız. Ancak ekibimiz, Yunanistan’dan Fas’a kadar onlarca ülkeyi araştırarak, kaliteli ürünleri Holland Bazaar müşterilerine özel fiyatlarla ulaştırıyorlar. Gıda işletmecilerine, catering malzemelerinden kömüre aradıkları her türlü ürünü tek bir adreste bulabilecekleri firmamıza davet ediyoruz.”

IMG_7980

IMG_7975

Holland Bazaar acilis 5

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.