kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3190
EURO
35,0421
STERLIN
40,9357
BITCOIN
$70.632
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Orta şiddetli yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Mortgage’li eviniz için kira garantisine mi ihtiyacınız var?

Büyük bir borcun altına girilerek yapılan emlak yatırımları içinden çıkılmaz haller alarak bir kabusa hatta borç batağına dönüşebiliyor.

Mortgage’li eviniz için kira garantisine mi ihtiyacınız var?
13.11.2015
0
A+
A-

 

DSC_3350

Büyük bir borcun altına girilerek yapılan emlak yatırımları içinden çıkılmaz haller alarak bir kabusa hatta borç batağına dönüşebiliyor. Mortgage kredisi alarak ev alanların en büyük endişelerinden biri aylık taksitlerini ödeme konusunda sabit gelir bulmak. Bu sorunun en kolay çözümü ise Guaranteed Rental yani Garantili Kiralama servisi.

Torun Mehmet.

Torun Mehmet.

KİRA GARANTİSİ EV SAHİPLERİNİ KORUYOR

TeePee Property direktörü Torun Mehmet konu hakkında ev sahiplerinin bilmesi gereken önemli detayları gazetemize açıkladı. Dünyanın en hızlı değerlenen emlak piyasalarından birinin Londra olduğu bilgisini vererek başlayan gayrimenkul uzmanı Torun Mehmet, milyonlarca kişinin Londra’dan ev almak istediğini, satışa çıkarılan herhangi bir ev için en az üç alıcının talip olduğunu belirtti. “Ev satın alanların büyük bir kısmı mortgage kredisi kullanıyor ve sabit bir geliri olmayanlar büyük bir borç batağının içine düşerek ellerindeki avuçlarındaki tüm sermayeyi acımasız bankalara kaptırıyor.” diyen Mehmet, TeePee Property olarak ev sahiplerine kira garantisi verdiklerini açıkladı. Torun Mehmet, Guaranteed Rental olarak bilinen servisin ev sahiplerini koruduğunu, kendileri için ise büyük bir risk olduğunu ancak bu riski aldıklarını belirtti.

GUARANTEED RENTAL NEDİR?

Guaranteed Rental, 3 ile 5 yıl arasında değişen kontratlar ile bir evin emlak şirketi tarafından ev sahibinden kiralanarak, ev sahibinin belirlediği banka hesabına aylık kira ödemesi ile mortgage kredisinin ödenmesidir.

EV SAHİBİ İÇİN SIFIR RİSK

Emlakçı firma ile ev sahibi arasında yapılan kontrat mortgage kredisi ödemelerini garanti alırken, evi kiralayan üçüncü şahsın ödemelerini aksatması ya da hiç ödememesi halinde zarar gören taraf emlakçı firmalar oluyor.

Emlak piyasasında oldukça yaygın olan bu servisin öncülerinden olan TeePee Property, Kıbrıs, Türkiye, Avrupa ve Amerika’dan onlarca müşterisi ile ev sahiplerinin en güvendiği firmalar arasında. Konu hakkında detaylı bilgi almak isteyenler 020 8342 5444 numaralı telefonu arayabilir veya www.teepeeproperties.co.uk internet sitesini ziyaret edebilirler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.