kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$64.133
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı az bulutlu
11°C
LONDRA
11°C
Parçalı az bulutlu
Pazar Parçalı bulutlu
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı Parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Duayen turizmci Beyzade’den ‘ekonomik tatil’ uyarısı

Diplomat Travel’in sahibi Özkul Beyzade, tatil dönemi için uçakların şimdiden dolduğuna ve bilet isteyenlere “yok” dediklerini belirterek, erken rezervasyon konusunda önemli uyarılarda bulundu.

Duayen turizmci Beyzade’den ‘ekonomik tatil’ uyarısı
10.06.2015
0
A+
A-
Diplomat Travel'ın sahibi Özkul Beyzade.

Diplomat Travel’ın sahibi Özkul Beyzade.

Dünyanın dört bir yanına servis sunan İngiltere’deki en eski ve köklü seyahat acentalarından biri olan Diplomat Travel’in sahibi Özkul Beyzade, tatil dönemi için uçakların şimdiden dolduğuna ve bilet isteyenlere “yok” dediklerini belirterek, erken rezervasyon konusunda önemli uyarılarda bulundu.

Haziran ve Temmuz aylarında tatile gidecek olanların son dakika bilet arayışına yönelmeleri nedeniyle yüksek ücretler ödeyip, sorunlu seyahatleri tercih etmek zorunda kaldıklarını kaydeden Beyzade, “Her sene söylüyoruz ama bir kez daha hatırlatalım; Tatilden geldiniz, çok memnun kaldıysanız. Gelecek yılın tatili için hemen planlarınızı yapmaya başlamalısınız. Bize haber verin, uçak bilet ücretleri uygun hale geldiği tarihlerde, biz sizi arayıp bilgi veririz ve uçak bilet ücretleri konusunda bilgilendiririz. Ocak, Şubat aylarında, 250 sterlin gibi ücrete yaz dönemi için bilet alma imkanı olduğu halde, son dakikaya bırakıldığında kişi başına bu bilet fiyatları 650 sterlinin üzerinde oluyor. Dört kişilik bir ailede her yıl sadece uçak biletlerinden 1500 – 2000 sterlin kazancınız olabilir. Bu parayı tatil harcaması olarak kullanabilirsiniz” dedi.

Özkul Beyzade, tatilseverlere erken rezervasyon uyarısında bulundu.

Özkul Beyzade, tatilseverlere erken rezervasyon uyarısında bulundu.

İYİ TATİL İÇİN ERKEN REZERVASYON VE SEYAHAT SİGORTASI

Her ailenin tatile giderken birkaç bin sterlin harcama yapmak zorunda kaldığını hatırlatan Beyzade, “Erken rezervasyon gibi seyahat sigortası da önemli. Sadece 50 sterlin seyahat sigortası yaptırmak lazım. Hastalık, kayıp eşya ve bir çok konuda seyahat sigortası çok önemli. Tatil yapmak bir kültürdür. Diğer toplumlar gibi biz de iyi bir tatili daha ekonomik şekilde yapmak için erken rezervasyon ve sigortayı yabana atmamalıyız. Tatili aylar önceden planlamak ve seyahat sigortası, tatil yapacaklara çok ciddi maddi destek olacak” şeklinde konuştu.

“TATİL İZLENİMLERİNİZİ BİZİMLE PAYLAŞIN”

Özkul Beyzade, kendilerinden uçak bileti veya paket tatil alanların, izlenimlerinhi kendileri ile paylaşmalarını isteyerek, “İngiliz müşterilerimiz tatilden dönünce mutlaka izlenimlerini mektup, email veya telefonla bizimle paylaşırlar ve eğer çok memnun kalmışlarsa daha tatilden döndüğü tarihte bir sonraki yılın tatil rezervasyonlarını yaptırırlar. Bizim toplumumuz da tatil, seyahat sonrası izlenimlerini bizimle paylaşırlarsa memnun olacağız” diyerek tatil kültürünün altını çizdi.

YAPILACAK TASARRUF BÜYÜK RAKAM

Bizim toplumumuz içerisinden İngiltere’de yarım milyona yakın insanın tatile gittiğini ve bu nüfusun yarısına yakınının tatil için Temmuz ayının sonunu tercih ettiğini kaydeden Beyzade, “Erken rezervasyon yaparak her bir kişinin ortalama 300 sterlin tasarruf ettiğini hesaba kattığımızda, herkesin tatile gittiğini varsayarsak  150 milyon sterlin gibi ciddi bir tasarruf sözkonusu. Ayrıca son dakika tatil ve seyahat edecekler uçaklar dolu olduğu için aktarmalı diğer Avrupa uçaklarını tercih etmek zorunda kalıyorlarlar ve bu seyahatlerde birçok sorun yaşıyorlar. Her yıl aynı çileyi yaşamamak için erken rezervasyon kaçınılmaz alışkanlıklarımızdan biri haline gelmesi lazım. Doğrudan bilgi edinmek veya danışmak için bizi 020 7730 2201 numaralı telefonumuzdan arayabilirsiniz” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.