kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5214
EURO
34,7856
STERLIN
40,4714
BITCOIN
$66.485
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
12°C
LONDRA
12°C
Parçalı bulutlu
Perşembe Hafif yağmur
10°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazar kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Noyanlar Group’tan yılbaşı mesajı

Noyanlar Group’tan yılbaşı mesajı
20.12.2022
0
A+
A-

1973 yılından bu yana canla başla çalışıyoruz. 2023’ün eşiğinde yarım asrı geride bırakırken, Noyanlar Group ailesine katılan binlerce müşterimizin kalbine dokunmayı başarmışsak ne mutlu bizlere. İnsanların gözlerinde gördüğümüz, sözlerinde işittiğimiz güven; bizim de özgüvenimizi ve azmimizi tazeliyor. Tüm “mutlu” geri dönüşler; geleceğe umut ve heyecanla bakmamızı sağlarken, bir yandan da yepyeni fikirlerin kapısını aralıyor…

Ülkemize ve dünyanın farklı noktalarına dokunurken “yaşamı” merkeze alıyor ve yaşamı yüceltmeye odaklanıyoruz. Yaşanabilir mekânlar tasarlayarak inşaat sektöründeki konumumuzu da güçlendiriyoruz. İyi işlerin ancak ve ancak geleceği hissederek ve kurgulayarak yapılabileceğine inanıyoruz. Yaşamı tasarlayabilmek için gelecekte olmak gerekiyor.

Güçlü bir ekip her şeyin üstesinden gelebilir.

Geride bıraktığımız yılları, Noyanlar Group’ta edindiğim tecrübeleri düşündüğümde başarımızın güçlü temellerini yeniden keşfediyorum. Birbirimizle, iş birliği yaptığımız şirketlerle ve müşterilerimizle kurduğumuz iletişim, işimizin en önemli parçası. Yaşama değer katan işler bu büyük resmin önemli parçasıdır.

Bu bağlamda Noyanlar Group olarak, uyumlu ve güçlü bir ekiple birlikte “ben” değil “biz” olmaya odaklanarak, sağlıklı ve güçlü “iletişimi” her şeyin üzerinde tuttuk. 2019 sonundan 2022’ye kadar, pandeminin getirdiği pek çok zorluğa birlikte göğüs gerdik. Şimdi 2022 yılını rekorlarla bitiriyor oluşumuzun sebebi, aramızdaki bu güçlü iletişimin bir yansımasıdır.

Umut yılı 2023

Sağlığın, iletişimin, huzurun ve barışın önemini anladığımız zorlu zamanlardan geçiyoruz… Son birkaç yıldır, dünyamız her açıdan sınanıyor dersek abartmış olmayız. Hepimizin tek vatanı olan dünyamızın verdiği sınav -bir noktada- hepimizin “bireysel” sınavına da dönüşüyor. Birbirimizi dinlemeye, anlamaya çalışmaya ve desteklemeye hiç olmadığı kadar ihtiyacımız var.

Kanımca insanlar arasında sadece birkaç kelimelik mesafeler bulunur. 2023’ün; birbirimizi, birkaç kelimeyle aşabileceğimiz uzaklıklarda kaybetmeyeceğimiz bir yıl olmasını dilerim.

Nerede yaşam varsa orada umut da vardır. 2023 yılı “umut” yılı olsun!

Herkesin yeni yılını kutluyor, mutlu ve sağlıklı bir yaşam diliyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.