kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3391
EURO
35,1222
STERLIN
41,0800
BITCOIN
$63.478
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Kapalı
17°C
LONDRA
17°C
Kapalı
Çarşamba Orta şiddetli yağmur
15°C
Perşembe Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Cuma Parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C

Noyanlar Şirketler Grubun’dan Karpaz’a yeni ofis

Noyanlar Şirketler Grubun’dan Karpaz’a yeni ofis
21.03.2022
0
A+
A-

Yatırımlarıyla adamıza değer katan Noyanlar Şirketler Grubu, Kıbrıs adasının doğusunda bulunan bakir bölge Dipkarpaz’da yatırım fırsatları planlıyor.

 Noyanlar Şirketler Grubu, yeni yatırım projelerinin hazırlığını yapmak üzere denizi, doğası, tarihi dokusu ve doğallığı ile bilinen Dipkarpaz’a çıkarma yaptı, hazırlıkların sürdüğü yeni ofis çok yakında bölgeye hizmet vermeye başlayacak.

Noyanlar Şirketler Grubu direktörleri ile personeli, turizm potansiyeli gün geçtikçe artan Dipkarpaz’a giderek, bölgede inceleme ve değerlendirmelerde bulundu ve yakında açılması planlanan yeni ofisi müjdeledi.

Dipkarpaz ziyaretinde, Noyanlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyeleri, Yurt Dışı Pazarlama Sorumlusu ve Satış Direktörü Zarif Noyan ile Noyanlar Şirketler Grubu Satış Direktör Yardımcısı Doğa Noyan ve satış ve pazarlama işlerinden sorumlu personel yer aldı. Ziyarette konuşma yaparak önemli noktalara değinen Zarif Noyan, Noyanlar Şirketler Grubu’nun, Yenierenköy ve Karpaz bölgesinde yeni yatırım projeleri bulunduğunu belirterek, gerekli planlamaları yapmak üzere Dipkarpaz’da incelemeler yaptıklarını söyledi.

Turizm potansiyeli giderek artıyor

Yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken bu bölgenin turizm potansiyeli giderek artıyor. Kıbrıs adasının sıcak bir iklime sahip olması sayesinde her mevsimde özellikle Dipkarpaz’da eko turizm, doğa yürüyüşü, yoga, bisiklet sürüş etkinlikleri, kır koşusu ve Apostolos Andreas Manastırı’na yönelik dini turizm aktiviteleri yapılıyor.
Dipkarpaz’daki turizm tesislerinde konaklamalar da bölgeye ve bölge insanına katkı sağlıyor.
Gerek turların bölgeye kanalize edilmesi gerekse yabancı turistlerin gelmesiyle yıl sonu itibariyle bölgeyi 80 bin turistin ziyareti etmesi planlanıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.