kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3130
EURO
35,0793
STERLIN
40,9385
BITCOIN
$70.707
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
13°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Yemek endüstrisinde dev işbirliği ; Churchill markası Holland Bazaar’da

26.11.2021
0
A+
A-

İngiltere’deki en büyük 30 gıda toptancısından birisi olan Holland Bazaar, perakende gıda sektörü için önemli bir işbirliğine imza attı. Firma, dünyanın en büyük tabak ve sofra takımları üreticilerinden olan Churchill firmasının resmi iş ortağı oldu.

Yaklaşık 250 yıllık geçmişi bulunan Churchill firmasının geniş bir showroom’u da Holland Bazaar’ın Edmonton’daki deposunda hizmete açıldı. Churchill’in dünyaca ünlü servis  tabakları ve malzemelerinin sunulduğu showroom’da tabak, fincan, kupa, tepsi, kase, çatal-bıçak takımları gibi bütün Churchill ürünleri yer alıyor.

Holland Bazaar bünyesinde yer alan mağazada, işletme sahiplerine tasarım ve ürünlerle ilgili destek vermek amacıyla görevlendirilen Churchill satış danışmanları da hazır bulunuyor. Talebe göre özellikle yeni açılan işyerlerini ziyaret eden satış danışmanları, işletme sahiplerine tabak ve servis malzemeleri seçiminde yardımcı oluyorlar.

İngiltere merkezli bir firma olan Churchill 1795 yılından bu yana ticari işletmeler için porselen, melamin ve ahşap sofra takımları üretiyor. Ürünlerini 70’i aşkın ülkeye ihraç eden firmanın garantili ürünleri, dünya yemek endüstrisinin en gözde markalarının başında geliyor. Ürün çeşitlerini tasarım ve modelleri ile sürekli yenileyen Churchill, Stoke on Trent kentinde bulunan fabrikalarında geniş bir stok ve üretim kapasitesine sahip bulunuyor.

Mert Uçar : ‘Önceliğimiz işletme sahiplerine kalite ve devamlılık garantisi vermek’

Holland Bazaar’ın Edmonton’daki deposunda hizmete giren Churchill mağazasına ilişkin bilgi veren Holland Bazaar Direktörü Mert Uçar, söz konusu girişimle uzun süredir müşterilerinden aldıkları önemli bir talebi karşılamayı hedeflediklerini vurguladı. Gıda işletmelerinin bakliyattan sebze-meyveye kadar pek çok ürünü Holland Bazaar’da bulabildiğine işaret eden Uçar, Churchill sofra takımları ve tabaklarını da, Türkiye ve Kıbrıslı ticari işletmeler için daha ulaşılır hale getirmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Tabak ve servis malzemelerinin işletmeler için en önemli ihtiyaç kalemlerinden birisi haline geldiğine ve uzun süredir müşterilerinden bu yönde talepler aldıklarını belirten Mert Uçar, bu konuda stok ve kalite garantisi veremeyecekleri ithal ürünlerden bugüne kadar kaçındıklarını  aktardı.

İngiltere pazarında ucuz ve sağlığa zararlı olabilecek içeriğe sahip çok sayıda ürün bulunduğunu söyleyen Uçar “ Churchil, sadece İngiltere’nin değil, dünyanın en kaliteli, vasıflı porselen üreten fabrikalarından birisi durumunda. İngiltere’de  porselen piyasasının büyük bölümüne hakim bir firma ve kalitesi ile yüzlerce yıllık köklü bir geleneğe sahip. Binlerce kişinin çalıştığı bu firmanın, uluslararası bir üretimi standartına sahip olması, Churchill’i bizim için güvenli bir iş ortağı haline getiriyor” dedi.

Holland Bazaar’ın müşterilerinin önemli bir bölümünü, restoran, kafe ve takeaway gibi yemek işletmelerin oluşturduğunu kaydeden Mert Uçar, Stoke on Trent’te fabrikaları bulunan Churchill’in, tabak ve sofra takımı yapımında kullanılan kil gibi ham maddelerin kalitesi ile tabak kenarlarında kırılma garantisine kadar pek çok ayrıntının özenle ele alındığı bir üretim tesislerine sahip olduğunun da altını çizdi.

Reyonlarında, sebze-meyve çeşitlerinden alkollü-alkolsüz içecek çeşitlerine, yemeklik yağlar, kömür ve süt gibi temel gıda maddelerine kadar binlerce ürün çeşidini bulunduran Holland Bazaar, 40’ı aşkın ülkeden tedarik ettiği ürünlerin yanısıra Coca-Cola, KTC, McCain, Unilever gibi bir çok yaygın markanın da distribütörlüğünü sürdürüyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.