kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5316
EURO
34,8575
STERLIN
40,5157
BITCOIN
$66.240
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Çarşamba Parçalı bulutlu
12°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Cumartesi parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Global Talent Visa’sı için Advantage Solicitors destek sunuyor

Global Talent Visa’sı için Advantage Solicitors destek sunuyor
08.10.2021
0
A+
A-

Global Talent vizesine aşağıdaki alanlardan herhangi birinde  uzman olan kişiler,  ADVANTAGE AVUKATLIK ofisi danışmanlarının hazırlayacağı destekleyici belgeler ve sunumun yardımıyla ispatlanabilen, 18 yaşından büyük gerçek kişiler başvurabilirler:

Global Talent Visa için faaliyet alanları: 

  • Akademik ve araştırma faaliyetleri alanı; fen bilimleri, sosyal bilimler, tıp, mühendislik, vb. ile bunların alt alanları,
  • Kültür ve sanat dünyası; dans, edebiyat, müzik, tiyatro, görsel sanatlar, mimarlık, moda tasarım, film, televizyon, yapım sonrası hizmetler, görsel efekt uzmanlığı, vb. ile bunların alt alanları,
  • Dijital teknoloji; fintech, gaming, siber güvenlik, yapay zekâ, vb. ile bunların alt alanları.
  • Yapılan bütün başvurularda “endorsement” alınmış olması şartı vardır. Türkçe tabirle hazırlanan iş planına onay alınmış olması şartı vardır.
  • Başvuru türüne göre İngiltere’deki ilgili resmî meslek kuruluşuna, başvuru sahibinin niteliklerini anlatan kapsamlı bir dosyanın hazırlanıp sunulması gerekmektedir. Daha basit bir ifade ile,  belirli bir meslek alanında faaliyet gösteren  meslek kuruluşundan İngiltere’de yapılacak işle ilgili olarak hazırlanan iş planına onay verilmiş olması gerekmektedir. ADVANTAGE AVUKATLIK olarak İngiltere’de onay merkezi statüsünde olan belirli kurumlarla bağlantı halinde olduğumuzu ayrıca belirtmek isteriz.
  •  Bu sürecin olumlu sonuçlanması ile başvuru sahibine 3 ay boyunca geçerli olan bir “endorsement letter (onay mektubu) ” tebliğ edilir.
  • Bu vize ile, başvurunun tür ve niteliğine bağlı olarak,  İngiltere’de  5 yıla kadar oturum almak mümkündür.
  • Yine başvurunun türüne ve başvuru sahibinin İngiltere’deki iş faaliyetlerine bağlı olarak 3. ya da 5. yılın sonunda doğrudan  Indefinite Leave to Remain (kalıcı oturum hakkı)  başvurusunda bulunma hakkı vardır.
  • Başvuru süreci,  genel olarak  başvuru tarihinden itibaren 3 ile 8 hafta arasında sonuçlandırılmaktadır.
  • Diğer pek çok vize türünden farklı olarak global talent visa türünde herhangi bir İngilizce bilgisi düzey şartı yoktur.
  • Global Talent visa’nın sağladığı haklara kisaca bakmak gerekirse:
  • 5 yıla kadar oturum,
  • Self-employed/şirket sahibi olarak faaliyet göstermenin yanı sıra “permanent” statüsünde tam çalışma hakkı,
  • Lider başvurularında 3, potansiyel lider başvurularında 5 yıl sonra kalıcı oturuma başvurabilme hakkı.

Birçok Göçmenlik Hukuku alanında olduğu gibi Global Talent Visa (Küresel Yetenek Vizesi)  başvurularında da ADVANTAGE AVUKATLIK olarak her zaman sizlerin yanındayız. 273 Fore Street,  Edmonton, London  adresinde faaliyet gösteren ADVANTAGE AVUKATLIK ofisini +442088071676, +447432081411 ve  +44 7379 148 424 numaralı telefonlarından arayıp uzman danışmanlarımızdan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Unutmayalım her hak bir taleple başlar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.