kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3455
EURO
35,0945
STERLIN
40,8271
BITCOIN
$70.918
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C

Üst başlık: Güvenilir PCR testlerin adresi: Travel Test Centre

Üst başlık: Güvenilir PCR testlerin adresi: Travel Test Centre
08.09.2021
0
A+
A-

LONDRA Gazete okurlarına güvenilir ve uygun fiyatta PCR testleri, Travel Test Centre’de

 Covid-19 virüsünün tüm aşamaları için gerekli olabilecek PCR ve antikor testlerinizi Travel Test Centre laboratuvarlarında yaptırabilirsiniz.

İngiltere yetkilileri ve gerekli kurumlar tarafından onaylanan ve güvenilir PCR test sağlayıcısı olarak listelenen Travel Test Centre, seyahat edeceğiniz ülkenin gereksinimlerini karşılamanıza yardımcı olacak hizmetler sağlayabilir.

Londra Gazete’ye konuşan Travel Test Centre ortaklarından biri olan Ahmet Acar şu ifadeleri kullandı:

‘‘Binlerce kişi bugünlerde pek de hevesli olmadan İngiltere’nin sarı listesinde olan farklı ülkelerde en az 11 gün geçiriyor. Bunun nedeni, Türkiye’nin İngiltere’nin kırmızı listesinde olması. Eğer Türkiye’den İngiltere’ye dönecekseniz, önce İngiltere’nin kırmızı listesinde olmayan bir ülkeye gideceksiniz, 11 gün bekleyeceksiniz. Ancak bundan sonra İngiltere’ye giriş yapabilirsiniz. 11 gün beklediğiniz ülke bu sırada kırmızı listeye girerse, bir an önce kırmızı listede olmayan başka bir ülkeye geçmeniz gerekiyor. Üçüncü bir ülkeye gitmek istemiyorsanız, İngiltere’de 2250 pound ödeyerek 10 gün boyunca zorunlu otel karantinasına girmek de bir seçenek olabilir. Ancak otel karantinasının şartları oldukça zor ve maliyeti yüksek.

İngiltere Türkiye’yi kırmızı listede tutmasına rağmen,  ‘sarı’ listedeki ülkelerden gelenlerin daha önce çift doz aşı yaptırmış olmaları halinde kendilerini tecrit etmelerine gerek kalmayacağını açıklamıştı ve sadece 2. Günlerinde ücretli PCR testi yaptırıyor. ‘Sarı’ listedeki ülkelerden gelenler ve çift aşılı olmayanlar ise kendi belirledikleri adreste 10 gün bireysel karantinada kalıyor ve bu kişiler karantinanın 2. ve 8. günlerinde ücretli PCR testi yaptırıyor.

Dolayısıyla, PCR test sağlayıcısı olarak devletten gerekli bir prosedürden geçmeniz gerekiyor, özellikle İngiltere’ye geri dönüşlerde mecburi olan testleri müşterilere sunmak için bir prosedürden geçmeniz şart. Biz bu prosedürden başarılı bir şekilde geçtik ve bununla birlikte çalıştığımız laboratuvarların hepsi de bu konuyla ilgili sertifikalıdır. Koronavirüs pandemi devam ederken seyahatten önce PCR gereksinimi mevcut, İngiltere’den Türkiye’ye veya Kıbrıs’a gidecek olan yolculardan en fazla 72 saat önce yapılmış negatif sonuçlu PCR testi isteniyor. Şu andaki normal bunu gerektiriyor, bizde bu alanda uçuş yapacak olan yolcularımıza en iyi hizmet sunuyoruz. Mevcut seyahat listesine göre Güney Kıbrıs sarı listede olduğundan dolayı, Güney Kıbrıs’tan İngiltere’ye seyahat eden herkes PCR testi yapmalıdır. Travel Test Centre olarak, bu testleri de sunuyoruz.’’

Son dönem KKTC dönüşü PCR testleriyle ve KKTC’de yapılan aşılarla ilgili yaşanan sorunlara değinen Acar, şu açıklamayı yaptı:

‘‘Müşterilerimize en iyi hizmeti sunma kapsamında her türlü desteği sağlıyoruz, iki binin üzerinde bulunan müşterilerimizi doğru bir şekilde yönlendirerek PCR testleri konusunda hiç bir sorun yaşamadığımızı gururla söyleyebiliriz. Uçuş öncesi yapılan PCR testlerin İngilizce olması şart, ayrıca bazı kişiler İngiliz passaport numarasını koymak yerine KKTC kimlik numarası koyarak hata yapıyor. Bizim sunabileceğimiz en iyi tavsiye ise özel şirketlerde PCR testlerin yapılmasıdır. Devletin mevcut imkanları ortada ve özel seyehatler için PCR imkanı sunması anlamsızdır, devlet tarafından yapılan PCR testleri halkın sağlığını koruma açısından halka sunuluyor. Böylesi özel nedenler için özel şirketlerin tercih edilmesi önemlidir.

Kuzey Kıbrıs’ta yapılan aşıların kabul edilmesi elbette haksızlıktır ama belirli prosedürler mevcuttur ve bu sadece Kuzey Kıbrıs için geçerli değil, tüm dünyada böyle.’’ Acar, üretilen “çözümün” Kıbrıslı Türklerin, “greenpass” olarak anılan, Avrupa dijital aşı sertifikası alabilmek için kişisel verilerini Rum Yönetimine gönderebileceği bir elektronik posta sistemi oluşturulması olduğuna işaret edildi. Acar, kişilerin bu konuyu daha fazla araştırıp gerekli başvuruları yapmalarını önerdi.

Acar, ayrıca KKTC’ye girişlerde 6 Eylül itibariyle QR kodu isteneceği konusunda seyehat edecek olan kişileri uyardı. ‘‘KKTC’ye yurt dışından gidecek 18 yaş ve üzeri kişiler, Covid-19 tedbirleri kapsamında 6 Eylül itibariyle yolculuk öncesinde ‘adapass.gov.ct.tr’ adresinden yolcu formunu dolduracak ve alınacak QR kodu ile ülkeye giriş yapabilecek. Siteye bilgilerini eklemeyen ve QR kodu almayan kişiler ise ülkeye giriş yapamayacak.’’

Acar son olarak , sahte PCR testleri hakkında seyahat edecek olan yolcuları da uyardı. ‘‘Bizim testlerimizi laboratuvarı arayıp kontrol edebilirsiniz, hükümetin sertifikası da PCR sonuçlarımızda mevcut. Bazen çok ucuz fiyatta testler oluyor ama bunları çoğu maalesef sahte. COVID-19 PCR test kitlerimiz güvenilir bir şekilde sizi COVID-19 için test edebilir ve uçmaya uygun olduğunuzu onaylamak için bir sertifika sağlayabilir.’’

PCR testi yaptırmak için Londra Gazete okurları için verilen özel numarayla Travel Test Centre hemen ulaşın. Daha fazla bilgi için:

www.traveltestcentre.com

Tel: 020 3488 8976

Facebook: Travel Test Centre

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.