kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,6007
EURO
34,8119
STERLIN
40,6223
BITCOIN
$64.798
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
şiddetli yağmur
10°C
LONDRA
10°C
şiddetli yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

‘CK Upholstery’ ile eski mobilyalarınızı yeni bir hayat verin

10.05.2021
0
A+
A-

‘CK Upholstery’ döşeme sektöründe, her daim yüksek kalitede hizmet ve müşteriye güven sağlamaya devam ediyor. 2007 yılında kurulan CK Upholstery, yaklaşık 15 yıldır hayalinizdeki projeyi, naçizane fikirleriyle harmanlayıp isteğinize en uygun tasarımı ortaya çıkarıp üretiyor.

Döşemecilik sektöründe 16 yılla aşkın bir süre tecrübeye sahip olan CK Upholstery direktörü Murat Yılmaz, döşemeciliğe olan tutkusu, sahip olduğu geniş vizyon ve iş zekasıyla CK ismini İngiltere’de muazzam zirvelere çıkardı.

CK Upholstery artık her türlü döşemecilik kumaş, mobilya restorasyonu, perde & jaluzi, kanopi & tenteler hizmetiyle güvenilir markalardan biri olmayı başardı.

Londra Gazete’ye konuşan CK Upholstery direktörü Murat Yılmaz, şu açıklamayı yaptı:

‘‘Döşemecilik sektöründe hizmet vermeye başladığımız yıldan günümüze kadar olduğu gibi amacımız, talepleri doğru analiz ederek ekip çalışmasıyla kaliteli bir hizmet sunmak. Kaliteli hizmetin, pratik iş çözümlemenin ve başarımızın devamlılığını sağlamak. Hayalinizin sadece düşüncelerde kalmasını istemediğinizin farkındayız. Hayalinizdeki projeyi gerçekleştirmek bizim sorumluluğumuz. Kaliteli döşemecilik kumaşlar, mobilya yenileme, kanopiler ve tenteler, küçük onarımlar, perdeler ve jalûziler gibi çeşitli hizmetler sunuyoruz. Eski mobilyanıza CK Upholstery ile yeni bir hayat verin. Müşteri çıkarını temel alarak özveriyle çalışan tecrübeli kadromuzun duruşunu sürekli kılmaktır. Bireysel veya kurumsal, tüm iş faaliyetlerimiz sonucu verdiğimiz güveni kaybetmek değil, ileri taşımaktır.’’

Birçoğumuzun özellikle çok sevdiği ve vazgeçemediği muhakkak bazı mobilyaları bulunmaktadır, yıllar geçtikçe ev sahipleri eşyalarıyla özel bir bağ kuruyor. İster yeni ilk satın aldığınız bir kanepe, isterse ebeveynlerinizden veya büyükanne ve büyükbabanızdan size verilen bir yadigâr parçası olsun. Mobilyalarınızı nereden temin ederseniz edin, eski ve yıpranmış görünmeye başladığı an, birçok ev sahibi zor bir kararla karşı karşıyadır. Bu kadar çok anının parçası olan mobilyaları nasıl elden çıkaracaksınız? İşte CK Döşemenin devreye girdiği yer burasıdır. Eski mobilyanın iskeletini sağlam tutarken dış cephesini en kaliteli kumaşlarla yeniliyor.

Çok yakında ürünlerinin online alışverişini de başlatacağını duyuran CK Upholstery, site üzerinden ürün almak isteyen tüm müşterileri bu fırsat çok yakında sunacağını vurguladı.

CK Upholstery’in yüksek kaliteli hizmeti ve muazzam ürünlerinden faydalanmak istiyorsanız,  Waltham cross EN8 7PR adresinde ziyaret edebilirsiniz, ya da 07944 715635 arayarak veya sales@ckupholstery.co.uk mail göndererek iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca tüm siparişler için nakliye mevcuttur. Ayrıca website’yi ziyaret edip dah fazla bilgiye ulaşabilirsiniz: http://www.ckupholstery.co.uk/

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.