kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3505
EURO
35,1028
STERLIN
41,0725
BITCOIN
$70.766
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
13°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Nihat Özdal: ‘‘Ürünümüzün yillar boyu arkasindayiz’’

Nihat Özdal: ‘‘Ürünümüzün yillar boyu arkasindayiz’’
09.03.2021
0
A+
A-

UZUN yıllardır kapı ve pencere üretimi konusunda faaliyet gösteren ve başarılı projeleri ile sektöründe üst sıralarda yer alan Denis Windows, müşterilerine iyi hizmeti sunmaya devam ediyor.

Firmanın genel müdürü Nihat Özdal, Denis Windows hakkında ve firma olarak çalışmalarını anlattı ve her zaman olduğu gibi en iyi hizmeti ve kaliteyi sunmak için çalıştıklarını belirten Özdal şunları söyledi:

“Yaklaşık 20 yıldır bu sektörün içindeyiz, önce PVC ile başladık sonra ise alüminyum ürün seçeneklerimize eklendi. Yıllar içerisinde giderek büyüdük ve çok güzel bir sergi salonumuz bulunmakta. Müşterilerimizin yüzde 20’sinin Türk olması ile birlikte, geniş bir müşteri yelpazesine sahibiz. Koronavirüs öncesi fuarlara katılıyorduk ve firma olarak, İngiltere’deki ilk 15 firmadan biriyiz, katılmış olduğumuz fuarlar gayet prestijli ve bunlardan bir tanesi ‘Grand Design’ıdı.

‘TEK TÜRK FİRMA’

Özdal şöyle devam etti, “Biz alüminyum ve PVC üretici bayisiyiz. Hem üretiyoruz hem müşterilerimize ürünlerimizi sunuyoruz. Grand Design Fuarı’na İngiltere’nin önde gelen firmaları katılıyor. Sadece kapı pencere değil, diğer sektörlerden katılan firmalar da var. Evle ilgili tüm iç dış dizaynla ilgili firmaların katıldığı belki de en büyük fuarlardan bir tanesi. 9 gün sürüyor. Kapı pencere alanında 20-25 firmadan bir tanesi olarak tek Türk firması olarak ürünlerimizi orada sergiliyoruz. Müşterilerimize ürünlerimizi gösteriyoruz. Ayrıca gelecek olan ürünleri tanıtıyoruz. Bu sayede müşteri yelpazemizi de genişletiyoruz” şeklinde konuştu.

‘MÜŞTERİLERİMİZİ YALNIZ BIRAKMIYORUZ’

Denis Windows’un her türlü iş yapabilir belgesine sahip olduğunu ve birçok büyük projelere imza attığını belirten Özdal, firmanın tüm malzemelerinin garantili olarak alındığını ve bu sayede ürettikleri tüm ürünlerin müşterilere garantili bir şekilde satıldığını söyledi. Firma servisinin müşterilerden işçilik parası almadan hizmet verdiğini belirten Özdal, “Her türlü iş yapabilir belgemiz mevcut. Ürünlerimizi üretmek için aldığımız malzemeler garantili ve müşterilerimize sattığımız ürünleri de garantili satıyoruz. Alüminyum boyasına 20 yıl garanti, takma işlemi, cam, malzeme gibi diğer hizmet ve ürünler de 10 yıl garantili. Bu süre zarfında bir sorunla karşılaşılması durumunda müşterilerimizi yalnız bırakmıyoruz. Garanti süresince işçilik parasını almıyoruz. Servisimiz sürekli devam ediyor. Bizim şirket anlayışımızda müşteri ilişkilerimiz bir günlük değil, biz yıllar boyu dost kalmak istiyoruz. Ürünümüzün de yıllar boyu arkasındayız. Bu yüzden hiçbir zaman müşterilerimizi yalnız bırakmıyoruz” dedi.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.