kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$63.508
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Locus Estates’ten kiralık ev getirenlere 500 pound hediye çeki

Locus Estates’ten kiralık ev getirenlere 500 pound hediye çeki
23.01.2020
0
A+
A-

GARANTİ Kira sistemiyle ev sahiplerine büyük kolaylık sağlayan Locus Estates, yeni kampanyasıyla kiralık ev getirenlere 500 pound hediye çeki vereceğini duyurdu.

Uzun yıllardır Londra’da emlakçılık hizmeti veren Locus Estates, yeni yıl kampanyasıyla herkesi sevindirecek. Evini kiralamak isteyen ya da kiralık ev sahiplerini kendileriyle tanıştıracak olan aracılara 500 pound hediye çeki vereceklerini duyuran firma, kiralık ev arayan pek çok profesyonel çalışan ve Ankara Anlaşmalıların en kısa sürede kiralık evlere yerleştirilebileceğini açıkladı.

500 poundluk hediye çekleri 10 Şubat 2020 tarihine kadar kiralık ev getiren ev sahiplerine veya aracı olan kişilere verilecek.

‘GUARANTEED RENTAL’ HİZMETİ

Kiracılardan kaynaklanan sorunlar, ev sahiplerinin her zaman korkulu rüyası olmuştur. Ödenmeyen ya da geciken kiralar, evlerin içine verilen hasarlar, hor kullanılan demirbaş eşyalar, komşulardan gelen şikayetler gibi pek çok sıkıntılar yaşanıla gelmektedir. Kiraların bankaya yatırılıp mülk sahiplerine tam zamanında aktarılması da emlak acentesinin en önemli prensipleri arasında yer alıyor.

Locus Estates’in sunmuş olduğu en önemli hizmetlerden bir diğeri ise ‘Guarenteed Rental’ yani Garanti Kira hizmeti. Bu hizmetin ev sahiplerinin tüm riskini üzerinden aldığını ifade eden firma yetkilileri, bu sistemi şöyle açıklıyor:

“Guaranteed Rental, 3 ile 5 yıl arasında değişen kontratlar ile bir evin emlak şirketi tarafından ev sahibinden kiralanarak, ev sahibinin belirlediği banka hesabına aylık kira ödemesi ile mortgage kredisinin ödenmesidir. Emlakçı firma ile ev sahibi arasında yapılan kontrat mortgage kredisi ödemelerini garanti alırken, evi kiralayan üçüncü şahsın ödemelerini aksatması ya da hiç ödememesi halinde zarar gören taraf emlakçı firmalar oluyor. Ayrıca müşterilerimize emlak sektöründe yaşanabilecek tüm hukuki süreçlerle ilgili danışmanlık hizmetini de ücretsiz olarak sağlıyoruz. Bizimle çalışan tüm müşterilerimizin mutluluğunu, Locus Estates’in işini seven uzman kadrosuna borçluyuz.”

Emlak piyasasında oldukça yaygın olan bu servisin de öncülerinden biri olan Locus Estates, İngiltere, Kıbrıs, Türkiye ve diğer dünya ülkelerinden onlarca müşterisi ile ev sahiplerinin en güvendiği firmalar arasında.

Firmanın farklı bölgelerde bulunan kiralık ve satılık evlerine www.locusestates.com internet sitesi üzerinden göz atabilirsiniz. Detaylı bilgi almak için firmanın Hackney veya Haringey’de bulunan ofislerini ziyaret edebilirisiniz.

Adres: 4 Stoke Newington High Street, Hackney, N16 7PL

Tel: 020 7249 2004

email: hackney@locusestates.com

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.