kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3862
EURO
35,1212
STERLIN
41,1292
BITCOIN
$70.721
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
13°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

NG Tiles & Bathroom yeni ürünleri ile göz kamaştırıyor

NG Tiles & Bathroom yeni ürünleri ile göz kamaştırıyor
25.09.2019
0
A+
A-

İNGİLTERE’NİN önde gelen seramik şirketlerinden biri haline gelen NG Tiles & Bathroom, yeni ürümleri ile göz kamaştırıyor.

Banyo ve mutfaklarda tüm yüzeyleri kaplama ve baştan başata donatmak için çözümler üreten NG Tiles & Bathroom, geniş ürün yelpazesi ile her projede yanınızda.

NG Tiles & Bathroom size kaliteli ürünleri uygun bir fiyata sunan güvenebileceğiniz bir marka. Müşterilerine ihtiyaç duydukları profesyonellik ve güvendikleri ürünlerle ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde kişiselleştirilmiş bir hizmet sunan firma, bu işin uzmanı olmaktan gurur duyuyor. NG Tiles & Bathroom, size özel estetik, bütçe ve mekan gereksinimlerinize göre seçebileceğiniz geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Bu yüzden sadece Londra’da lider olmakla kalmıyor, aynı zamanda Birleşik Krallık’ın tamamına hizmet veriyorlar. Bu da onları Britanya’nın en büyük seramik şirketlerinden biri yapıyorlar.

NG Tiles & Bathroom, tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak ürünlere sahip, iç ve dış mekanlarda kişisel veya ticari alanlarınıza uygun yapı malzemelerini temin edebileceğiniz bir firma. Banyo, mutfak, zemin, duvar ve hatta dış mekanlarda her alanı kapsayan ürünler ile NG Tiles & Bathroom vizyonunuzu hayata geçirebilir. Talebe özel ebatlardaki ürünler ve özel olarak üretilen ürünlerde fabrika fiyatları sunan firmayla ürünleri özel isteklerinize göre kişiselleştirebilirsiniz.

Mermer, seramik, taş, duvar ve yer karoları, ahşap kaplama, mozaik karolar gibi her ürünü NG Tiles & Bathroom tarafından temin edebilirsiniz.

NG Tiles & Bathroom, banyonuz, mutfağınız, eviniz, bahçeniz veya ofisiniz için doğru ürünü bulmanıza yardımcı olur. Farklı mekanların ihtiyaçları da farklıdır; NG Tiles & Bathroom uzman ekibi vizyonunuzu bulmanıza ve yaratmanıza size destek verir.

YENİ ÜRÜNLER GELDİ

Seramikte dünya modasını ve en yeni teknolojileri takip ederek müşterileri ile buluşturan firma her isteği karşılayabilecek envanteri ve profesyonel kadro ile hizmet veriyor. Bu kapsamda yeni gelen ürünlerini devasa showroomunda görücüye çıkaran NG Tiles & Bathroom, ürün tedarikinde de en iddialı firma.

HAFTANIN 7 GÜNÜ AÇIK

Birçok müşterinin en büyük sorunlarından biri eksik malzemeyi veya son dakikada ihtiyaç duyulan bir ürünü bulmak. NG Tiles & Bathroom, ortaya çıkan sorunları çözmek için haftanın 7 günü müşterileri ile ilgilenir. Londra’daki NG Tiles & Bathroom, tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir adrestir.

NG Tiles & Bathroom’u 14 Rigg Approach, Walthamstow, London E10 7QN  adresinde ziyaret edip showroomunu gezebilir ya da 0208 988 1818 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.