kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5816
EURO
34,9067
STERLIN
40,6057
BITCOIN
$66.691
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
12°C
LONDRA
12°C
Parçalı bulutlu
Perşembe Hafif yağmur
11°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazar hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Türk malı yünleri dünyayla buluşturan adres: Yarnland

18.06.2019
0
A+
A-

İNGİLTERE’DE yaklaşık 1 yıldır hizmet veren Yarnland, dünyanın her yerine teslimat yapıyor. Yarnland web sitesinde; birbirinden farklı ve rengarenk akrilik, angora, pamuk, koton yün ve bunun yanı sıra tığ, kanca, ponpon gibi aksesuarlar da bulunuyor.  Web sayfası üzerinden yapılan alışverişlerde ise ‘ilk siparişe yüzde 10 indirim’ kazanma fırsatı yakalayabilirsiniz ve bunun yanı sıra 25 pound değerinde yapılan alışverişlerde teslimat ücretsiz yapılıyor.

Londra Gazete’ye bilgi veren Yarnland sahibi Damla Teker, ürün yelpazesi ve Yarnland hizmetleri hakkında konuştu.

Yarnland sahibi Damla Teker, “Yarnland’ta müşterilerimize sunduğumuz ürünlerimizi Türkiye’den ithal edip, dağıtımını yapıyoruz. Yünlerimiz Türk malı olup, sertifikalıdır. Tüm ürünlerimiz oldukça uygun fiyatlarla satılıyor. Yarnland’ta her çeşit yün ve tığ, şiş, ponpon, boncuk gibi birbirinden farklı ürünler bulunuyor. Ürünlerimiz sertifikalıdır. Akrilik, angora, pamuk, koton gibi ürünlerimiz yanı sıra organik ürünlerimiz de oldukça tercih edilenler arasında yer alıyor. Her zevke uygun yünlerimizi ve örgülerinizle bütünleşecek aksesuarları Yarnland kalitesine güvenerek alabilirsiniz. Bizlere web adresimiz, etsy ve sosyal medya üzerinden ulaşabilirsiniz. İngiltere geneline ertesi gün teslimat yapıyoruz. İlk alışverişlerinizde yüzde 10 indirim yapıyoruz ve 25 pound değerinde yapılan alışverişlerde teslimat ücreti talep etmiyoruz. Bu iki fırsatı aynı ayna kullanabileceğinizi belirtmek istiyorum. Kalite ve güvenin adresi olarak Yarnland, dünyanın her yerine Türk malı ürünleri ulaştırmaya devam ediyor” şeklinde konuştu.

www.yarnland.co.uk adresini ziyaret ederek ürün yelpazesini inceleyebilir ve zevkinize uygun ürünleri kolayca sipariş verebilirsiniz. Yarland sitesinden 25 pound üzerinde yapılan tüm alışverişlerde kargo ücreti alınmıyor ve bunun yanı sıra ilk siparişinizde yüzde 10 oranında indirim kazanıyorsunuz.

Yarnland web sitesi tüm dünyaya bir tıkla müşterilerin diledikleri ürünleri gönderiyor. Ayrıca verilen siparişlerin teslim süresi en fazla 3 günü kapsıyorken, İngiltere’den verilen siparişlerde 3 günden daha kısa bir sürede teslimat gerçekleştiriliyor.

Türk malı ve sertifikalı ve aynı zamanda yumuşak ve kaliteli Yarnland ürünlerine www.yarnland.co.uk web sitesi üzerinden ulaşılabilmesi yanı sıra www.etsy.com/uk web sitesinden de ulaşılabiliyor.

Aynı zamanda, Yarnland’ı facebook üzerinden ‘yarnlanduk’ ve instagram üzerinden ‘yarnland_uk’ hesaplarından takip ederek rengarenk ve oldukça kaliteli olan ürünleri inceleyebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.