kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5837
EURO
34,7934
STERLIN
40,3228
BITCOIN
$64.148
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Bu yaz karpuzdan para kazanın!

Londra’nın en büyük karpuz tedarikçilerinden birisi olan Watermelon Distribution Centre Ltd, yüzlerce işletmenin bu yaz mevsimindeki de ilk adresi oluyor.

Bu yaz karpuzdan para kazanın!
10.07.2014
0
A+
A-

Londra’nın en büyük karpuz tedarikçilerinden birisi olan Watermelon Distribution Centre Ltd, yüzlerce işletmenin bu yaz mevsimindeki de ilk adresi oluyor. Sıcak havaların da etkisi ile market ve süpermarketlerde yoğun talep gören karpuz, işletmeler için en karlı ürünler arasında bulunuyor. Özellikle küçük işletmelerde hızlı biçimde tüketilen ve uzmanların tüketimini ısrarla tavsiye ettiği karpuz, off license, market gibi lokal işyerlerinde yoğun talep görüyor.

Londra’nın en büyük karpuz tedarikçilerinden birisi olan Watermelon Distribution Centre’in deneyimli işletmecisi Mehmet Mustafa

Londra’nın en büyük karpuz tedarikçilerinden birisi olan Watermelon Distribution Centre’in deneyimli işletmecisi Mehmet Mustafa

Uzun yıllardır gıda sektöründe faaliyet gösteren başarılı girişimci Mehmet Mustafa’nın sahibi olduğu işletme, Yunanistan’dan gelen birinci kalite karpuzları başta Londra olmak üzere İngiltere’nin farklı bölgelerine ulaştırıyor.

Karpuz tüketiminin her geçen yıl arttığına dikkat çeken tecrübeli işadamı Mehmet Mustafa, gıda sektöründe ilk faaliyet göstermeye başladığı 1970’li yıllarda daha çok etnik marketlerde satılan ve göçmenlerin talep gösterdiği karpuzun, günümüzde İngiltere’de meyve tüketiminin bir parçası haline geldiğini vurguladı.

“Bugün, büyük süpermarket zincirlerinden küçük ölçekli off license’lara kadar pek çok noktada karpuz bulunabiliyor” diyen Mustafa,  bu ürünün çocuklu aileler kadar sağlıklı beslenmeye özen gösteren yetişkinler için de vazgeçilmez hale geldiğine işaret etti.

KALİTELİ KARPUZU HESAPLI FİYATLARLA ALIN

İngiltere’de tüketicilere 35 yılı aşkın süredir karpuz tedarik eden gıda toptancısı Mehmet Mustafa’nın Watermelon Distribution Centre, Yunanistan’ın en kaliteli karpuz mahsullerini düzenli olarak İngiltere’ye taşıyor. Piyasanın en uygun ve hesaplı fiyatlarını sunan firma, Londra’nın yanısıra talep gelmesi halinde Birmingham, Manchester gibi kentlere de karpuz gönderiyor.

Sadece market, toptancı ve restoran gibi işletmelere toptan satış yapan Watermelon Distribution Centre firması ‘Unit 3, Shaftesbury Industrial Centre, 33 Shaftesbury Road, London sicak havalar karpuzN18 1SW’ adresinde faaliyet gösteriyor. Firmaya ücretsiz dağıtım ve ürünlerle ilgili bilgi almak için 020 8884 3366 ve 07887 548 240 numaralı telefonlardan ulaşılabiliyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.