kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3770
EURO
35,0164
STERLIN
40,9528
BITCOIN
$70.210
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

İşinizi Cornerstone ile güvence altına alın

İşinizi Cornerstone ile güvence altına alın
03.05.2019
0
A+
A-

Londra merkezli ticari, finansal ve borçlanma danışmanlığı konusunda eşsiz bir deneyime sahip olan Cornerstone, bütün meslek alanlarında uzman görüş ve temsilcilik sunmaya devam ediyor.

Conerstone Firma sahibi Engin Faik, birçok şirketi, şirket sahibinin bile umudunu kestiği durumlarda bile maddi çöküşten kurtardı. Müşterileri adına vergi dairesi HMRC, emlak sahipleri ve birçok ticari kuruluşla uygun şartlar müzakere etme başarısına imza attı. Engin Faik, ayrıca şirket direktörlerine yasal yükümlülüklerini azaltma konusunda da yardımcı olabiliyor.

Cornerstone’un uzman danışman kadrosunun başında bulunan ve 20 yıldan fazla deneyimi olan avukat ve lisanslı Haciz Danışmanı Engin Faik, bütün meslek alanlarına uzman görüş ve temsilcilik sunmaya devam ediyor.

“YATIRIMLAR KONUSUNDA EMİN VE ÖZGÜVENLİ OLMALI”

Faik, Brexit kararının özellikle İngiltere’deki işyeri sahipleri için bir belirsizlik yaratmış olduğunu ve bu nedenden dolayı işyerlerinin olumsuz yönde etkileneceğini söyledi. Böylesi bir durum söz konusu iken, birçok işletmenin sorunlarının büyük bir özgüven eksikliğinden kaynaklandığını söyleyen Faik, şirket yöneticilerin bu belirsizlikleri en iyi şekilde atlatmaları için önemli açıklamalarda bulundu.

Brexit kararı sonrası Avrupa’da ticari ilişkilerin nasıl şekilleneceğini ve tarifelerin hangi yönde ilerleyeceğinin bilinmediğini ifade eden Faik, iş yeri yöneticilerinin yaptıkları ve yapacakları yatırımlar konusunda daha emin ve özgüvenli olması gerektiğine dikkat çekerek şöyle konuştu:

“Brexit sonrası ilk belirsizlik döviz kurlarında meydana gelmişti ve bu ticari bir tedirginlik yaratmıştı. Brexit kararı sonrası Avrupa’da ticari ilişkilerin nasıl şekilleneceğini ve tarifelerin hangi yönde ilerleyeceğini bilmiyoruz. Bu nedenden dolayı döviz kurlarını hesaplamak zor olabiliyor. Bazı belirsizliklerden dolayı iş yeri yöneticilerinin yaptıkları ve yapacakları yatırımlar konusunda daha emin ve özgüvenli olmaları çok önemli.”

“İŞLETMECİLER MALİ SIKINTILAR YAŞIYOR”

Brexit nedeniyle kurlarda dalgalanmalar meydana geldiğini ve bazı dönemlerde de İngiltere’nin para birimi olan poundun değer kaybettiğini hatırlatan Faik, poundun belirsizlik durumunun hala devam ettiğini kaydetti.

Yaşanan dalgalanmalar sonucunda işletmelerin, yükselen maliyetler karşısında kar marjlarının düştüğünü ifade eden Faik, birçok işletmenin borçlanmak zorunda kaldığını belirterek şöyle konuştu:

“Döviz kurları açısından pound şu an iyi bir durumda, fakat sürekli bir belirsizlik olduğu için bir uçtan bir uca gidiyoruz ve bu nedenden dolayı işletmeciler mali sıkıntılar yaşamakta. Brexit kararı ciddi bir şekilde poundu etkilemişti ve değeri ciddi bir oranda düşmüştü. Dolayasıyla, işyerlerinin mal ithalatına dayandığını gördük, böylece maliyetler yükseliyordu ve kar marjları düşüyordu.

Buna rağmen, işletme sahipleri yüksek kira ücretleri, işletme emlak vergisi ve maaşlar ödemek zorunda kaldı. Doğrudan maliyet arttı ve kar marjları azaldı ve birçok işletmeler rezervlerine güveniyordu ancak bu rezervler hızla tükendi. Hal böyleyken, işletmeciler pahalı kreditörlerden borç almak zorunda kaldı. Bankalar borç vermek istemediğinden dolayı birçok işletmeciler oranları daha pahalı olan ikinci veya üçüncü düzey kredi sahiplerine gitmek zorunda kalıyor.”

“İŞLETMECİLER ŞU ANDA GÜVEN EKSİKLİĞİ YAŞIYOR”

İngiltere ekonomisine ve mevcut koşullara değinen Faik, işletmecilerin şu anda özgüven eksikliği yaşadığını ifade ederek, şöyle devam etti:

“İşletmeciler şu anda güven eksikliği yaşıyor ve sağ kalmak için zorlanıyor. Bu özgüven eksikliğinden dolayı harcama konusunda işletmeciler için olumsuz bir etki olmuştur. Poundun geçmişe göre daha iyi bir durumda olduğunu görmekteyiz fakat hala güven eksikliği mevcut.”

“FİNANSAL SORUNLARA ERKEN TEŞHİS”

İşletmelerin yaşadıkları finansal sorunların kaynağının tespit edilmesi ve sorunlara erken teşhis konularak çözüm yollarının bulunmasının en önemli maddelerden birisi olduğuna dikkat çeken Faik, “Tıpkı hasta bakımında olduğu gibi, bir işyerini tam sağlığa kavuşturmanın yolu, o hastalığa çabuk teşhis konulmasından geçiyor. Sağlıksız bir işyeri için en etkili tedavi, belirtileri değil sorunların kaynağını ele alan tedavidir. Finansal sorunlara teşhis koymanın yolu, çabuk hareket etmekten geçer” şeklinde konuştu.

“CORNERSTONE BUSINESS RECOVERY’DEN DANIŞMA İSTEYİN”

İşletmenizle ilgili finansal sorun yaşamanız durumunda Cornerstone Business Recovery’den danışma desteği almanızı öneren Faik, sorunlarınıza en etkili çözüm yollarını bulabileceklerini ifade ederek şöyle konuştu:

“İşyerinizin hastalık belirtileri gösterdiğinden endişeleniyorsanız, Cornerstone Business Recovery’den derhal danışma isteyin; üstelik ilk danışma ücretsiz.

Finansal sorunlara en iyi teşhis koymanın yolu objektif ve uzman görüş almaktır. İşletme yöneticileri ayrıntılarla uğraşıp büyük resmi görmekte zorlanıyor. İş yerleri pahalı bir kredi almaktan önce, ciddi bir değerlendirme yapmalı ve ek maliyetleri azaltmaları. Bu yüzden uzman bir görüş almakla işyerinizi kurtarabilirsiniz.”

“İŞLETME YÖNETİCİLERİN GÖREMEDİĞİ SORUNLARI BİZ GÖRÜYORUZ”

Bütün meslek alanlarına uzman görüş ve temsilcilik sunmaya devam etmekte olan Cornerstone sahibi Engin Faik son olarak şunları ekledi:

“Cornerstone olarak objektif hizmet sunuyoruz, bir iş yerinin gelir ve giderlerini inceliyoruz ve maliyetleri nasıl azaltabilecekleri konusunda önerilerde bulunuyoruz. Dolaysıyla, işletme yöneticilerin göremediği sorunları biz görüyoruz. En kötü senaryoyu hesaplıyoruz ve daha sonra geriye bakıp işyerlerin hayatta kalması için ne tür girişimlerde bulunması gerektiğini söylüyoruz.”

“İŞİNİZİ GÜVENLİ BİR LİMANA TAŞIYOR”

Cornerstone’un sadece işletmelerin zarar ettiği durumlarda değil, erken danışmanlığa başvurulması gereken durumlarda da müşterilerine yardımcı olabileceğini ifade eden Faik, “Sadece zarar senaryolarında değil, erken danışmanlığa başlama durumunda ileride sizi ve işinizi bekleyen para akışı payroll, durgunluk ve daha birçok konuda olasılıkları önceden görerek önlem alabilir, işinizi stressiz bir şekilde devam ettirmenizi sağlayabiliriz. İşinizi güvenli bir şekilde sürdürmek istiyorsanız veya sıkıntılarınız varsa, profesyonel servis için Cornerstone’a ulaşabilir, işinizi daha berrak bir bakış açısıyla yönetebilirsiniz” dedi.

136 Hertford Road, Enfield, EN3 5AX adresinde bulunan Cornerstone’a 0203793338 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.