kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3293
EURO
35,0939
STERLIN
40,9941
BITCOIN
$70.545
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Orta şiddetli yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

MOT Tester olmak için büyük fırsat!

MOT Tester olmak için büyük fırsat!
28.02.2019
0
A+
A-

OTOMOTİV sektöründe öncü bir kuruluş olmaya devam eden1 Stop MOT Centre, bir yeniliğe daha imza atarak meslek sahibi olmak isteyenleri hayalleri ile buluşturacak.

Edmonton’da hizmet vermekte olan 1 Stop MOT Centre, geleceğin ustalarını da yetiştirmek için kolları sıvadı. 1 Stop MOT Centre, Institute of the Motor Industry tarafından onaylı belge alma imkanı sağlayarak, motor teknisyeni olmanız için fırsat tanıyor.

1 Stop MOT Centre, Londra’da yetkili eğitim merkezi olarak, 3-4 günü kapsayan eğitimler veriyor.

Eğitim almak isteyenlerin öncelikle full UK driving licence, Level 3 Mechanical repair and services diploması ve inspection kursunu geçmesi gerekiyor.

 “MESLEK SAHİBİ OLMAYAN KİMSE KALMAYACAK”

Londra Gazete’ye konuşan 1 Stop MOT yöneticisi Serdar Sarı şunları söyledi:

“Artık meslek sahibi olmayan kimse kalmayacak. Motor Endüstrisi Enstitüsü (The Institute of the Motor Industry) tarafından resmi yetki verilen 1 Stop MOT adından söz ettirecek ustalar yetiştirecek. Tecrübeli kadromuz tarafından verilecek derslerle onlarca ülkede kabul edilen sertifika eğitimini tamamlayan kursiyerler kendi tamirhanemizde uygulamalı öğretim fırsatını da yakalamış olacak. Eğitime katılan usta adayları sınavı geçmeleri halinde sertifikalarını alarak devlet tarafından tanınan ve kabul edilen birer usta olmaya hak kazanacaklar. Ayrıca bunun yanında araç teknolojisini geliştiren ve elektrikli araçlar hakkında dersler verilecektir.”

DERSLER BAŞLADI

Firma yöneticisi Serdar Sarı, meslek sahibi olmak isteyenlere müjdeyi verdi. Sarı, IMI’dan aldıkları yetkiyle derslere başladıklarını duyurdu.

BU FIRSAT KAÇMAZ

Dileyen herkesi meslek sahibi yapacak bu fırsat özellikle Türkiye ve Kuzey Kıbrıs’tan gelen deneyimli ustaların yaşadıkları sertifika sorununa da çözüm olacak. Ayrıca firma yöneticisi Sarı, gençlerin böylesi bir fırsatın kaçırmaması gerektiğini ve bu fırsatın yalnızca erkekler için geçerli olmadığını söyledi. Sarı, motor endüstrisi ile ilgilenen kadınların da bu kursu kaçırmaması için çağrı yaptı.

HEMEN ARAYIN

1 Stop MOT tarafından başlatılacak sertifika eğitimlerine katılmak için Serdar Sarı’yı 0790 842 3108 numarasından arayabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.