kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5474
EURO
34,9987
STERLIN
40,8529
BITCOIN
$63.840
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cuma Parçalı bulutlu
11°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

İş Bankası ikinci şubesini açtı

30 yıldır İngiltere’de faaliyet gösteren İş Bankası ikinci şubesini Edmonton’da hizmete soktu.

İş Bankası ikinci şubesini açtı
26.06.2014
0
A+
A-
İş Bankası ikinci şubesini Edmonton’da ‘14 South Mall, Edmonton Green, London N9 0AL’ adresinde faaliyete soktu.

İş Bankası ikinci şubesini Edmonton’da ‘14 South Mall, Edmonton Green, London N9 0AL’ adresinde faaliyete soktu.

İngiltere’de 30 yılı aşkın süredir hizmet veren Türkiye İş Bankası İngiltere’de ikinci şubesini açtı.  Yurtiçinde ve yurtdışında bireysel ve kurumsal müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda şube ağını genişleten İş Bankası’nın yeni şubesi toplumumuzun yoğun yaşadığı Edmonton Bölgesi oldu. Londra Şubesi’ne bağlı olarak faaliyet gösterecek yeni şubede, Londra Şubesi’nde müşterilere sunulan havaleden bireysel krediye, ticari krediden PDQ cihazına uzanan geniş yelpazedeki ürün ve hizmetler, aynı kapsam ve hizmet kalitesiyle sunulacak. İngiltere’deki faaliyetlerine 1974 yılında Londra’da temsilcilik ofisinin açılmasıyla başlayan İş Bankası, 1983 yılında bankacılık lisansı alarak bu ülkedeki hizmetlerine şube olarak devam etti. Edmonton Şubesi ile birlikte İngiltere’de 2 şube ile faaliyet gösteren İş Bankası’nın KKTC’deki 15 şubesinin yanı sıra Bahreyn, Kosova ve Gürcistan’da birer, Irak’ta ise Erbil ve Bağdat’ta olmak üzere toplam 2 şubesi bulunuyor. Ayrıca, Çin’in Şangay kentinde ve Mısır’ın başkenti Kahire’de temsilcilik ofisleri olan Bankanın Rusya’daki iştiraki İşbank Rusya’nın Rusya genelinde 12 şubesi, Frankfurt merkezli iştiraki İşbank AG’nin ise Almanya genelindeki 13 şubesine ilave olarak Hollanda, Bulgaristan, İsviçre ve Fransa’da birer şubesi faaliyet gösteriyor.
İNGİLTERE PAZARINA ÖZEL ÖNEM
Halen 14 ülkede hizmetlerine devam eden İş Bankası için İngiltere, sınır ötesi faaliyetleri kapsamında stratejik öneme sahip ülkelerden biri olmaya devam ediyor. İş Bankası şubeleri, İngiltere’de ilk kez bir Türk Bankası tarafından sunulan ve kredi kartı ile satış yapan restoran, mağazalar ile her türlü iş yerlerine sağlanan PDQ( POS) cihazlarının yanısıra Türkiye ve İngiltere’de ticari ve bireysel mortgage imkanları da sunuyor. Ayrıca banka şubelerinde bulunan ATM Bankamatik cihazı sayesinde müşterilerin Türkiye’den almış olduğu İş Bankası kartlarını kullanarak işlem gerçekleştirebiliyorlar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.