kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5478
EURO
34,8217
STERLIN
40,4870
BITCOIN
$66.620
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
12°C
LONDRA
12°C
Parçalı bulutlu
Perşembe Hafif yağmur
10°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazar kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

“İlkelerimize ve değerlerimize bağlı, geniş bir aileyiz”

“İlkelerimize ve değerlerimize bağlı, geniş bir aileyiz”
11.08.2018
0
A+
A-

 

“Müşterilerimizi hedeflerine bir adım daha yaklaşmalarını sağlayan çabalarımız ve arzumuz ilk günkü gibi ihtişamlı bir şekilde devam etmektedir. Belirlediğimiz bu vizyon öncülüğünde çözüm odaklı çalışmalar geliştirerek, mesleki değer ve ilkelerimizi en üst seviyeye taşımayı misyon edinmiş bulunmaktayız.”

LONDRA’DA 30 yıldır muhasebe denildiğinde akla ilk gelen ve başarılı firmalar arasında yer alan Zek&Co. Accountancy Services, genç, dinamik, tecrübeli ve profesyonel kadrosuyla toplumumuza hizmet vermeye devam ediyor.

Müşterileri için en son çıkan teknolojileri sonuna kadar kullandıklarını belirten Zek&Co. firması yöneticilerinden Ali Şener, “Web sitemiz, whatsapp hattımız ve tüm teknoloji iletişim organlarımızı kullanarak müşterilerimizle en hızlı şekilde iletişime geçiyor ve ihtiyaçları ile ilgili onlara çözümler sunuyoruz” dedi.

‘BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ’

Kuruldukları günden bu yana ilkeli ve dürüst bir anlayış ile hizmet verdiğini belirten Şener, “İlkelerimize ve değerlerimize bağlı geniş bir aileyiz. Kurulduğumuz günden bugüne kadar bu prensiple çalıştığımız için mutlu ve gururluyuz.” dedi.

Tevfik Zekai

Şirketlerinin kuruluşunda ve bu seviyeye gelmesinde emek veren eski ve yeni tüm çalışanlarına, yönetimde yer almış kişilere teşekkürlerini sunan başarılı iş adamı ve Zek&Co. firması kurucu ortaklarından Tevfik Zekai, “Kurumumuzun amacını perçinleştirmek için destek veren, değerli meslek mensuplarımıza ve bizim için çok değerli olan tüm müşterilerimize, desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

‘MUHASEBECİYE GÜVEN ÖNEMLİ’

Özellikle son zamanlarda bazı kişilerin ellerinde bir telefon ile mobil muhasebecilik yapmaya başladığını ve hepsi olmasa bile birçoğunun bir süre sonra hizmet vermekte zorlandığını belirten Şener, “Bu şekilde hizmet veren bazı kişilerle daha önce çalışmış ve pişman olmuş müşterilerimiz var. Örnek veriyorum, altı ay veya bir yıl sonra, telefonlara çıkmama, kişiyi bulamama gibi sorunları duyuyoruz. Bu gerçekten sektörümüze de zarar veriyor. Bizi bilen ve bize güvenen müşterilerimiz yaşadıkları bu olayları bize anlatıyorlar ve bizde onlar adına üzülüyoruz. Özellikle muhasebecilikte güven çok önemli” dedi.

Ali Şener

GENİŞ MÜŞTERİ YELPAZESİ

Fabrikalardan süpermarketlere, kuaför ve berberlerden inşaatçılara, öğretmenlerden yatırımcılara, özel ticari taksilerden restoranlara kadar geniş bir müşteri yelpazesine sahip olan Zek&Co. vergi mükellefi olan tüm firma ve kişilere hizmet veriyor.

‘SORUŞTURMA DOSYALARINIZA ÇÖZÜM’

Özellikle verdikleri önemli bir hizmetin altını çizen Şener, “Dışarıdan muhasebecileri ile çözemedikleri soruşturma aşamalarını üzerimize alıp, onun çalışmalarını yapıp, orada çıkan vergi beyanını daha uygun bir hale getirmeye çalışıyoruz. Örneğin en son yaptığımız çalışmalarda bir müşterimizin başka bir muhasebeci ile çözümleyemediği ve çok yüksek rakamlarda çıkan vergi beyanı ile ilgili dosyalarını inceledik. Mevcut hata ve eksiklikleri giderdiğimizde, çok düşük bir rakam beyan etmesini sağladık. Bu hataları gidermekle müşterimizin yüksek bir vergi ödemesinin önüne geçmiş olduk” dedi.

Eğer sizde muhasebe konusunda tecrübeli bir firma ile çalışmak istiyorsanız Zek&Co Accountancy tecrübeli kadrosu ile sizleri bekliyor. Muhasebe ile ilgili her konuda bilgi almak için firmayı 576A Lordship Lane Wood Green London N22 5BY adresinde ziyaret edebilir veya 020 8881 8844 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.