kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3602
EURO
35,0056
STERLIN
41,1627
BITCOIN
$70.692
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Orta şiddetli yağmur
13°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

“Aldora Mobilya, Avrupa’nın her geçen gün büyüyen markaları arasında”

“Aldora Mobilya, Avrupa’nın her geçen gün büyüyen markaları arasında”
03.08.2018
0
A+
A-

İngiltere’nin mobilya sektörünün öncü isimlerinden Aldora Mobilya yatak odası, genç odası, oturma odası, yemek odası ve yatak ve bazalarıyla eviniz için gerekli olabilecek tüm mobilyaları en kaliteli ve uygun fiyatıyla müşterilerine sunuyor.

Londra Dalston’daki şubesiyle müşterilerini mutlu edecek fırsatlarıyla kalitenin öncüsü Aldora Mobilya, cebinize uygun fiyatlarıyla, geniş ürün yelpazesiyle ve en modern ürünleri sunan yeni kataloğuyla evinizi rahatça yenilemenizi sağlıyor.

Türk müşterileri yanı sıra yabancı müşteri yelpazesine de sahip olan Aldora Mobilya, ürün kalitesi yanı sıra müşteri memnuniyetine de en üst seviyede önem gösteriyor. Titiz çalışma standartlarına sahip olan Aldora Mobilya, Kayseri’de üretilen ve yüzde yüz Türk malı olan mobilyalarıyla Almanya, Fransa, Avusturya ve İngiltere gibi ülkelerdeki şubeleriyle Avrupa’nın her geçen gün büyümeye devam eden en önemli markalarından biri haline gelmiş durumda.

Ürün kalitesi ve müşteri memnuniyeti sayesinde hizmet vermeye başladıkları ilk günden bu yana geniş bir müşteri yelpazesine sahip olan Aldora Mobilya, müşterilerine ödeme konusunda da fırsatlar sunarak kolaylıklar sağlıyor.

Ahmet Kömür

MÜŞTERİLERİMİZE EN KALİTELİ ÜRÜNLERİ SUNUYORUZ

Londra Gazeteye Aldora Mobilya’nın ürünleri ve ödeme fırsatları hakkında bilgi veren Aldora Mobilya ortaklarından Ahmet Kömür, “Londra’da orta ve üst segmentte uygun fiyatlı mobilya arayan müşterilerimize en kaliteli çeşitleri Aldora kalitesi ile uzun yıllardır sunabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kalitemizi keşfeden birçok müşterimiz devamında birçok tanıdığını mobilya almak için mağazamıza getiriyor. Tabi ki bu bizi çok sevindiriyor” dedi.

ALDORA, AVRUPA’NIN ÖNDE GELEN MARKALARI ARASINDA

Aldora Mobilya’nın Türkiye’nin en büyük mobilya firmalarından birisi olduğunu ifade eden Kömür, Avrupa’nın birçok ülkesindeki şubeleriyle adından söz ettiren güvenilir bir marka olduğunu belirterek, “Aldora Türkiye’nin en büyük mobilya firmalarından birisidir. Kayseri’de üretilen ve %100 Türk malı olan mobilyalar, Aldora markası ile Almanya, Fransa, Avusturya ve İngiltere gibi ülkelerdeki şubeleriyle Avrupa’nın her geçen gün büyümeye devam eden en önemli markalarından biri haline gelmiş durumda” şeklinde konuştu.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ İLK SIRADA

Hizmet vermeye başladıkları ilk günden bu yana çok geniş müşteri yelpazesine sahip olduklarını kaydeden Kömür, bu başarılarının Aldora Mobilya’nın ürün kalitesinden kaynaklandığını ifade ederek, “Hizmet vermeye başladığımız ilk günden bugüne, başta Türkiyeliler olmak üzere hatırı sayılır kadar yabancı müşterilerimizin de olması hem kendi başarımız hem de Aldora’nın kalitesinden kaynaklanıyor. Fiyatlarımız ve satış sonrası hizmetlerimiz kapsamındaki başarımız müşterilerimiz tarafından takdir ediliyor. İndirimli fiyatlarımızın yanı sıra, 48 aya varan faizsiz taksit imkanı da müşterilerimizin evlerini rahatça yenilemesini sağlayacak” dedi.

EVİNİZ İÇİN GEREKLİ OLAN TÜM MOBİLYALAR ALDORA’DA

Hem cebinizi hem evinizi hem de kendinizi mutlu edecek fırsatlar sunan Aldora Mobilya’nın Dalston’daki şubesinde, yemek odasından, yatak odasına, çocuk odasından, oturma gruplarına, halıdan porselen yemek takımı setlerine kadar oldukça geniş bir ürün yelpazesinde kaçırılmayacak fırsatlar ve indirimler bulunuyor.

Daha detaylı bilgi almak için Aldora Dalston şubesini 020 7254 3331 numaralı telefondan arayabilir veya mağazayı 92-94 Kingsland High Street, Dalston, E8 2NS Londra ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.