kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5868
EURO
34,8351
STERLIN
40,6685
BITCOIN
$64.751
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C

Denis Windows gücüne güç katmaya devam ediyor

Denis Windows gücüne güç katmaya devam ediyor
09.06.2018
0
A+
A-

UZUN yıllardır kapı ve pencere üretimi konusunda faaliyet gösteren ve başarılı projeleri ile sektöründe üst sıralarda yer alan Denis Windows’u yakından tanımak ve çalışmaları hakkında bilgi almak için ziyaret ettik.

Firmanın genel müdürü Nihat Özdal, Denis Windows hakkında ve firma olarak katıldıkları fuarlardan bahsetti ve her zaman olduğu gibi en iyi hizmeti ve kaliteyi sunmak için çalıştıklarını belirten Özdal şunları söyledi:

“Yaklaşık 15 yıldır bu sektörün içindeyiz, önce PVC ile başladık sonra ise alüminyum ürün seçeneklerimize eklendi. 15 yıl içinde giderek büyüdük ve çok güzel bir sergi salonumuz bulunmakta. Müşterilerimizin yüzde 20’sinin Türk olması ile birlikte, geniş bir müşteri yelpazesine sahibiz. Son üç yıldır fuarlara katılıyoruz böylece firma olarak, İngiltere’deki ilk 15 firmadan biriyiz, katılmış olduğumuz fuarlar gayet prestijli ve bunlardan bir tanesi Grand Design.

Katıldığımız fuarlarda, en son çıkan ürünleri, alüminyum, slide windows ve kapı pencere gibi ürünlerimizi tanıtıyoruz ve yoğun bir ilgi görüyoruz. Genellikle Londra çevresi olmakla birlikte birçok müşterilerimiz geliyor. Böylece bir Türk firması olarak gururla hizmet ediyoruz.

Nihat Özdal.

Fuarlara katılmak ile hem ürünlerimizi tanıtıyoruz hem de müşteri yelpazemizi genişlettiriyoruz. Daha fazla ev sahiplerine ve mimarlara son ürünlerimizi tanıtıyoruz.”

Firma olarak güçlü olduklarını ifade eden Özdal, Brexit’e rağmen her yıl daha fazla büyüdüklerini vurguladı ve şu ifadeyi ekledi:

“Kendimize çok güveniyoruz ve yapmış olduğumuz ürünler, müşteri hizmetlerimiz ve kalitemiz bize her daim güç verdi. Bu nedenden dolayı Brexit süreci bize olumsuz bir etki yaratmadı, aksine her yıl üzerine yüzde 15 koyup büyüyoruz. İngiliz ve Alman firmaların bayisiyiz, dünyada en son çıkan ürünleri biz yapıp tanıtıyoruz. Her türlü üretme ve takma belgelerimiz var.

Müşterilerimizi asla yarı yolda bırakmıyoruz, her daim müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için gereken her şeyi yapıyoruz.”

Londra’da bulunan büyük ve prestijli firmalardan ve İngiltere’nin ünlü isimlerine kadar birçok farklı kişiye hizmet veren firma gerek fiyat olarak gerekse satış sonra servis konusunda oldukça iddialı.

Unit 8 Trafalgar Trading Estate Jeffreys Road Brimsdown Enfield EN3 7TY bölgesinde bulunan Denis Windows’a 0208 805 5041 numaralı telefon numarasından ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.