kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5059
EURO
34,9169
STERLIN
40,6784
BITCOIN
$63.419
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cuma Hafif yağmur
13°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Zergil Baharatları

Zergil Baharatları
24.04.2018
0
A+
A-

Zergil Baharatları başta Gaziantep olmak üzere Türkiye’nin farklı şehirlerinden yöresine has baharat ve bakliyatları İngiltere’ye getiriyor.

Yapılan uzun çalışmalar sonucu piyasaya giren Zergil Baharatlarını artık birçok süper market ve restoranda görebilirsiniz. Londra’da bulunan pek çok Türk ve yabancı restoranların baharat ihtiyacını karşılayan Zergil Baharatları yöneticisi Yalçın Aydoğan “Bizler uzun uğraşlar ve detaylı çalışmalar sonucu böyle bir markayla İngiltere gıda sektörüne giriş yaptık. Baharatlarımızın hiçbirinde katkı maddesi yok ve kesinlikle doğal olduğu için iddialı olduğumuzu belirtebilirim.” açıklamasında bulundu. Ürün yelpazesinde pek çok farklı baharat çeşidini bulunduran Zergil Baharatları İngiltere piyasasında en çok tüketilen baharatları satışa sunarak müşterilerini memnun etmek için çalışmalar gerçekleştiriyor.

Zergil Baharat, Türkiye’den getirdiği %100 doğal baharat bitkilerinin kök, yaprak, tohum gibi kısımlarının olduğu gibi taze veya kurutulmuş, öğütülmüş veya toz haline getirilmiş biçimde müşterilerine sunuyor.

Zergil Baharatları kalitesi ve hizmet anlayışı ile piyasadaki birçok baharat firmasından daha uygun fiyatlarda market raflarında yer alacak. Hedeflerinin Londra’dan sonra Birleşik Krallık’ın tamamına baharat temin etmek olduğunu dile getiren Zergil Baharatları yöneticisi Yalçın Aydoğan “Bizler gerek firma olarak gerek ise Antep’ten getirttiğimiz baharatlarımızın kalitesi olarak birçok firmadan çok daha iyi ve yüksek kalitede ürünleri piyasaya sunuyoruz. Uzun zamandır baharat işi içindeyiz ve Londra genelinde oldukça iddialıyız. Türkiye’de gerçekleştirmiş olduğumuz alt yapı çalışmaları sonucunda İngiltere’ye getirttiğimiz ürünlerimizi market raflarında, restoranlarda bulabilir ve daha birçok farklı alışveriş noktasından temin edebilirsiniz. Ürünlerimizin %100 garantili ve doğal olmasından dolayı güvenimiz tam. Zaman zaman farklı kampanyalar gerçekleştirerek müşterilerimizi memnun etmek için de elimizden geleni yapacağız.” dedi.

BAHARAT DİYE ZEHİR YEMEYİN

İş adamı Yalçın Aydoğan, sağlıksız ve içerisinde her türlü sağlığa zararlı katkı maddesi bulunan baharatların tehlikeli hale geldiğini belirterek, Zergil Baharatları’nın kaliteye önem veren tüketiciler için tamamen doğal olarak üretildiğini kaydetti.

Aydoğan, “İngiltere, dünyanın dört bir yanından ürün ithal eden bir ülke. Bu ürünlerin birçoğu malesef sağlık kurallarına uygun değil. Özellikle baharat adı altında piyasaya sürülen birçok ürün üzülerek söylemeliyim ki sağlıksız katkılardan oluşuyor. Ürünlerimiz ve markamız konusunda iddialıyız. İnsanların sofralarında bilmedikleri ve içerisinde her türlü hayvani artıkların yer aldığı ürünleri baharat diye kullanmalarına bundan sonra son vereceğiz. Memleketimiz Gaziantep ve çevresinde tamamen doğal olarak ürettiğimiz baharatlarımızla, restoran şeflerinin yanı sıra mutfaklarına sağlıksız gıdalar sokmayan hanımların da gönül rahatlığı ile kullanabilmeleri için ürünlerimizi yaygın bir dağıtım ağı ile piyasaya sunuyoruz.” dedi.

BAKLİYATTA ZERGİL FARKI

İngiltere gıda sektörüne hızlı bir giriş yaparak baharatta bir numara olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Zergil Baharatları, Anadolu’nun leziz ve doğal bakliyatlarını da İngiltere’ye getiriyor. Yüzde 100 doğal ve birinci kalite bakliyatları tarladan sofralara taşıdıklarını ifade eden başarılı işadamı Yalçın Aydoğan, “Anadolu’nun özlenen mercimeğini, nohudunu, köftelik esmer bulgurunu, pilavlık iri bulgurunu ve arpa şehriyesini İngiltere’ye getiriyoruz. Amacımız insanlara özledikleri tatları en sağlıklı şekilde sunmak. Bunun için ürünlerimizi gıda mühendislerinin onayını aldıktan sonra tüketiciye sunuyoruz.” şeklinde konuştu.

Unit F1, Forest Oaks, Waltham Abbey, EN9 2BJ adresindeki deposunda faaliyetlerini yürüten Zergil Baharat hakkında detaylı bilgi almak için 074533 379597 numaralı telefonu arayabilir veya www.zergil.com internet adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.