kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5277
EURO
34,9465
STERLIN
40,7317
BITCOIN
$64.626
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Kapalı
11°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C

Baharat dünyasının yeni lezzet kaynağı Tiltay

Baharat dünyasının yeni lezzet kaynağı Tiltay
15.04.2018
0
A+
A-

Londra’da baharat dünyasının yeni ismi olan Tiltay Baharatları, Tasty Foods UK LTD’nin bir ticari markası olarak ve İngiltere’de 2014’ten beri raflardaki yerini alıyor. Kuruluşundan bu yana Tiltay Baharatları, yüksek kaliteli ot ve baharat tedarikçisi olarak özellikle Londra çapında farklı pazarlara genişlemiştir.

Yapılan uzun çalışmalar sonucu piyasaya giren Tiltay Baharatların yaklaşık 85 tane farklı baharat çeşitleri bulunmakta ve şu an Londra’da bulunan 100 tane süper marketlerde tüketici ile buluşmaktadır. Özellikle Londra’daki Türk ve Asyalı topluluğun baharat ihtiyacını karşılamaya hazırlanan Tiltay Baharatları yöneticisi Kemal Bedensel “Yemeklerin sadece daha lezzetli değil, daha sağlıklı olmasını sağlamanın yolu baharatlardan geçiyor, bu yüzden bizde Tiltay olarak en iyi baharat ürünlerini sunmak için öncellikle İngiltere’de başlayıp daha sonra ise dünya geneline sunmayı hedefliyoruz. Benim esas mesleğim muhasebecilik ve uzun bir süre baharat sektöründe çalışmıştım. Burada kazandığım çevre ve bilgi doğrultusunda kendi baharat şirketimi kurmaya karar vermiştim. Uzun uğraşlar ve detaylı çalışmalar sonucu böyle bir markayı Londra’da piyasaya sunmaya başladık ve sadece Londra’da kalmayıp dünya çapında markamızı tanıtmayı hedefliyoruz. Baharatlarımızın hiçbirinde katkı maddesi yok kesinlikle doğal, Tiltay Baharatlar olarak İngiltere’de en kaliteli ve uygun fiyata sahip baharat çeşitlerini piyasaya sunmaktayız.” açıklamasında bulundu.  Pek çok farklı baharat çeşitlerini bulunması ile birlikte Tiltay Baharatları talep üzerine Bulgaristan ve Afrika’ya da baharatlarını satışa sunarak müşterilerini memnun etmek için çalışmalar gerçekleşiyor.

Kemal Bedensel.

Tiltay Baharat yöneticisi Kemal Bedensel, kendi tecrübelerini ve bilgilerini geliştirerek baharat markasını müşterilerine en iyi şekilde sunmak için detaylı çalışmalar sarf ettiğine değindi.

“Tiltay Baharatlar olarak, esas hedefimiz müşterilerimize kaliteli, ucuz ve sağlıklı baharatlar sunmaktır, bunu sağlamak için ürünlerimiz sağlık kontrolünden geçiyor ve sertifikalı olarak tüketici ile buluşuyor. Kalitemiz ve hizmet anlayışımız ile piyasadaki birçok baharat firmasından daha uygun fiyatlarla hızlı bir şekilde market raflarındaki yerimizi aldık.”

Şimdiye kadar müşterilerinden olumlu yanıtları aldığını ve İngiltere’de geniş bir kitleye baharat temin etmek olduğunu dile getiren Tiltay Baharatları yöneticisi Kemal Bedensel “Bizler gerek firma olarak ürettiğimiz baharatlarımızın kalitesi olarak birçok firmadan daha çok daha iyi ve yüksek kalitede ürünleri piyasaya sunuyoruz. Yaşadığımız ülke farklı kültürlere ait toplumlar bulundurmak ve bizlerde her kesime ulaşıp onların baharat ihtiyacını karşılamak için çalışıyoruz. Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemli bu nedenden dolayı müşterilerimizle sürekli itibara içindeyiz, bizzat kendim müşterime dağıttım yapmaktayım ve böylelikle müşterilerimizle olan iletişim bağımızı güçlü tutmak için özen göstermekteyim. Hatta müşterilerimize kolaylık sağlamak için süper marketlerde stantları biz kendimiz kuruyoruz. İngiltere’de hijyeni ile ilişkin birçok yasa ve kağıt işlemleri bulunmakta ve bunları başarılı bir şekilde yerine getirmek için bizzat kendim gerekli kurslara katılıp bilgi sahibi oldum. Kazandığım bilgiler ve tecrübelerle birlikte gerçekleştirmiş olduğumuz alt yapı çalışmalar sonucunda İngiltere’ye sunduğumuz ürünlerimizi market raflarında, restoranlarda bulunabilecek ve daha birçok farklı alışveriş noktasından temin edebileceksiniz. Ürünlerimiz her hangi bir katkı maddesi bulunmamakta, 100% garantili ve doğal olmasından dolayı güvenimiz tam. Baharat sektöründe bir dünya markası olmak için yoğun çalışmalar içindeyiz ve müşterilerimizin de desteğiyle çok başarılı olacağımıza inanıyorum.’’

İngiltere gıda sektöründe emin adımlarla güvenilir bir giriş yaparak baharat sektöründe bir numara olma yolunda hızla ilerleyen Tiltay Baharatlarını önümüzdeki zaman sürecinde hemen her yerde görebileceksiniz.

Tiltay Baharat hakkında detaylı bilgi almak için 07985169711 veya 02082459126 numaralı telefonu arayabilir veya  info@tiltayspice.co.uk mail adresinden mail gönderebilirsiniz. Ayrıca www.tiltayspice.co.uk internet adresini de ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.