kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3350
EURO
35,1334
STERLIN
41,0673
BITCOIN
$70.857
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C

Bu yazın tatil gözdesi ‘Kıbrıs’ olacak

TATİL planını şimdiden yapmaya başlayan birçok tatilci rezervasyonlarını şimdiden yapmaya başladı.

Bu yazın tatil gözdesi ‘Kıbrıs’ olacak
01.02.2018
0
A+
A-

TATİL planını şimdiden yapmaya başlayan birçok tatilci rezervasyonlarını şimdiden yapmaya başladı. Turizm sektörünün en iyi tatil firmalarından biri olan New President Holidays bu yıl tatile gitmek isteyenlere çok özel avantajlar sunuyor.

Bu yıl ön rezervasyonlarda yüksek derecede bir artış olduğunu kaydettiklerini belirten New President Holidays Acente Müdürü Refik Salp, tatilcilerin rezervasyon için geç kalmamalarını tavsiye ederek şunları söyledi:

‘REZERVASYON İÇİN ACELE EDİN’

“Bu yıl bizim de tahminlerimizin çok üstünde bir talep var. Özellikle bu sezonun en gözde isimlerinden birinin Kuzey Kıbrıs olacağına inanıyorum. Geçen yıla oranla firmamıza gelen ön rezervasyon talepleri 2-3 kat arttı diyebilirim. Özellikle Kuzey Kıbrıs’ta birçok tesis ile aramızdaki avantajları müşterilerimize sunmaya devam ediyoruz. Nisan ve Mayıs ayında birçok tesisin doluluk oranının yüzde yüze ulaşabileceği ve artık rezervasyon alamayacağını tahmin ediyorum. Bu sebeple özellikle müşterilerimizin tatil planlarını şimdiden yapmaları gerekmekte.

‘TATİLİNİZİ KENDİNİZ PLANLAYIN’

Firmamızın sunduğu tatil paketlerinde bildiğiniz gibi uçak biletleri paket fiyatına dahil oluyor. Ancak birçok müşterimiz Kıbrıs’a gittiğinde örneğin bir hafta daha ailesi ile kalmak isteyebiliyor. Eğer dönüş tarihini önceden belirtirlerse, uçak biletlerini bu tarihe düzenleyebiliyoruz. Şu an da erken rezervasyonlarda çok özel indirim fırsatları bulunuyor. New President Holidays olarak müşterilerimizin tatillerini özgürce planlayabilmelerini sağlıyoruz. Mesela müşterilerimiz isterlerse, Antalya’da bir hafta tatil yapıp daha sonra bir hafta Kıbrıs’ta kalabiliyorlar. Bu tatil planlarını bir tatil paketi olarak onlara avantajlı fiyatlarla hazırlayıp sunabiliyoruz.”

‘ONLINE REZERVASYON’ KOLAYLIĞI

Eğer sizde New President Holidays’in muhteşem tatil avantajları hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız, 0208 406 44 40 numaralı telefonu arayabilir veya www.NewPresidentHolidays.com adresini ziyaret ederek rezervasyonlarını gerçekleştirebilirler. Ayrıca, 35 Cheston Avenue Shirley, Croydon CR0 8DE adresinde bulunan New President Holidays’in özel kampanya ve indirimlerini www.facebook.com/NewPresidentHolidays adresinden takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.