kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5964
EURO
34,7967
STERLIN
40,6456
BITCOIN
$64.781
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Yucca artık sofralarda

LONDRALILAR özlediği yufka lezzetine Yucca ile sofralarına taşıyor.

Yucca artık sofralarda
20.01.2018
0
A+
A-

LONDRALILAR özlediği yufka lezzetine Yucca ile sofralarına taşıyor.

Türkiye’de özlediğimiz birçok lezzeti bulmamız mümkün ancak kimi zaman memleket hasreti ile satın aldığımız bazı ürünlerde bu lezzeti bulamadığımız da bir gerçek.

Özellikle hamur işini çok seven toplumumuzun yufka konusunda ciddi bir lezzet talebi olduğunu gören genç girişimciler Ceren Kurt ve Kutay Köse’nin girişimleri olan Yucca hakkında firmanın Pazarlama Müdürü Ceren Kurt ile görüştük.

Markalarının ve yufkalarının kalitesinin Londra’da oldukça beğenildiğini söyleyen Kurt şunları söyledi:

“Yucca, şirketimiz KUN International Ltd.’in ilk markası. Piyasadaki makina ürünü donmuş yufkaların aksine, el yapımı ve taze olmasından dolayı üretimi emek, ustalık ve zaman gerektiren bir üründür. Şu an için sadece taze el açması yufka üretimi yapmaktayız. İleriki aşamalarda yufka ile yapılan börek, gözleme vs. gibi klasik Türk hamur islerinin üretimine ve pazarlamasına geçmeyi hedefliyoruz.  Tüketiciler, Yucca’yi Finsbury Park’daki üretimhanemizden en taze şekilde alabilir. Bunun yani sıra Yucca North London’da; Turkish Food Center (Edmonton, Wood Green, Palmers Green), Akdeniz Supermarket (Hackney, Enfield), Nazar Supermarket (Tottenham Hale), Yaşar Halim Supermarket & Bakery (Harringay), Silverpoint Food Center (Edmonton)’da satışa çıkmıştır. Satış alanımızı genişletmek ve daha fazla tüketiciye ulaşmak istiyoruz. Bu nedenle birçok süpermarket ve Food Centerlar ile görüşmelerimiz devam ediyor. Yeni satış noktalarımızı Facebook sayfamızdan duyuruyor olacağız. Yucca, aynı Türkiye’de bildiğimiz lokal yufka dükkanlarında satılan taze ve el yapımı yufkanın lezzetini İngiltere’ye getiriyor. Piyasadaki makine üretimi donmuş yufkaların aksine, hiçbir katkı maddesi olmadan sadece un, tuz ve sudan yapılıyor, büyük bir emek ve titizlikle üretilip ve paketleniyor. Lezzeti ve kalitesi olmasının yani sıra, Yucca minimalist ve sade marka imajı ile de kendini farklılaştırmaktadır. Yucca, bu yüzden, lezzeti, tazeliği, el açması oluşu ve yarattığı özgün marka kimliği ile pazarda kendini diğer benzeri ürünlerden farklı bir konuma koymaktadır. Hedefimizde Yucca’nin bu farklılığı sürekli kılmak ve tüketiciye aradığı gerçek taze yufka lezzetini her daim verebilmektir.”

 

Adres:

54 Corker Walk, Andover Estate, N7 7RY London, United Kingdom
Telefon:
07521 793924
ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.