kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3228
EURO
35,0703
STERLIN
41,0306
BITCOIN
$70.841
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
13°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Happy Days ile muhteşem Türkiye turları

LONDRALILARA uzun yıllardır hizmet veren ve müşteri sayısını her geçen artırmayı başaran Happy Days Holiday’in Londra’da başlattığı kapsamlı kültür turları oldukça ilgi görmeye devam ediyor.

Happy Days ile muhteşem Türkiye turları
13.01.2018
0
A+
A-

LONDRALILARA uzun yıllardır hizmet veren ve müşteri sayısını her geçen artırmayı başaran Happy Days Holiday’in Londra’da başlattığı kapsamlı kültür turları oldukça ilgi görmeye devam ediyor. Birçok kişinin daha önce gitme fırsatı bulamadığı yerlere gitmesini sağlayan ve Türkiye’yi yeniden keşfetmenizi sağlayacak bu turlar hakkında görüştüğümüz Happy Days Holiday Koordinatörü Çimen Hassan şunları söyledi:

“Planladığımız ve organizasyonunu yaptığımız Türkiye turları gerçekten tahminimizin çok çok üzerinde bir ilgi görmeye devam ediyor. Daha önce yaptığımız turların kalitesi kısa bir süre içerisinde yayıldı. Bu sebeple bu turlarımız için yoğun bir rezervasyon almaya devam ediyoruz. Genelde tüm turlarımız daha önce müşterilerimizin gitmeyi isteyip bir türlü vakit ayıramadığı Türkiye’nin eşsiz yerleri. Bu turlar sayesinde hem dilediğiniz gibi gezme imkanı buluyor, hem de birbirinden değerli dostluklar kuruluyor. Örneğin önceki turlarımızda birlikte gittiğimiz konuklarımızın çoğu ile sosyal medya üzerinden iletişimde kalmaya devam ediyoruz. Görüyoruz ki gerçekten bir aile gibi olunmuş ve turdan sonra da birlikte organizasyonlar ve etkinlikler yapmaya devam ediyorlar. Bu bizi gerçekten çok mutlu ediyor. Yaptığımız turların benzerlerini bazı acenteler taklit etmeye çalışıyor ve bu bizim bu konuda ne kadar başarılı olduğumuzun bir göstergesi bence. Çünkü demek ki konuklarımız çok memnun kalmış ve çevrelerinde o kadar güzel bir şekilde anlatıp paylaşıyorlar ki insanların ilgisini çekiyor.  Turlarımız hakkında tüm müşterilerimiz diledikleri zaman bizleri arayıp ayrıntılı bilgi alabilir. Onları pişman olmayacakları güzel bir tatil deneyimi yaşayıp, harika bir tatil yapmaya davet ediyorum.

Önümüzdeki Nisan ayında eşsiz güzelliklere sahip Alaçatı’da Ot Festivaline gidiyoruz. Çok güzel bir dönem olan Mayıs ayında Karadeniz, Gürcistan ve Batum turumuz gerçekleşecek. 2018 Ekim ayında ise bizden sürekli olarak talep edilen Güneydoğu Anadolu turu düzenliyoruz. Bu turumuzda Mardin, Şanlıurfa ve Gaziantep gibi illerimizi gezeceğiz. Bu turları özellikle ekonomik fiyatlarla müşterilerimize sunuyoruz. Bu sebeple katılmak isteyen müşterilerimizin rezervasyonları için biraz acele etmelerini tavsiye ediyorum.”

Sizde birbirinden güzel bu tatil turları hakkında detaylı bilgi istiyorsanız firmanın 341 Green Lanes, Harringay, London N4 1DZ adresini ziyaret edebilir veya 020 8800 3836 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.