kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3393
EURO
35,1244
STERLIN
41,0525
BITCOIN
$63.673
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Kapalı
17°C
LONDRA
17°C
Kapalı
Çarşamba Orta şiddetli yağmur
15°C
Perşembe Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Cuma Parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C

F&A Accountancy yeni yerinde hizmetinizde

F&A Accountancy Ltd. şirketinin Bowes Road North Circular üzerinde bulunan yeni ofislerinde bizleri ağırlayan firma Direktörü Ahmet Sayar’dan çalışmaları hakkında önemli bilgiler aldık.

F&A Accountancy yeni yerinde hizmetinizde
18.12.2017
0
A+
A-

UZUN yıllardır mükelleflerine muhasebe sektöründe başarılı bir şekilde hizmet veren F&A Accountancy Ltd. şirketinin Bowes Road North Circular üzerinde bulunan yeni ofislerinde bizleri ağırlayan firma Direktörü Ahmet Sayar’dan çalışmaları hakkında önemli bilgiler aldık.

Özellikle Ankara Antlaşması ile İngiltere’ye gelen kişilerin yanlış yönlendirmeler dolayısıyla konusunda güvenilir ve sertifikalı muhasebecileri bulmak konusunda zorluk çektiklerini belirten Sayar şunları söyledi:

“Firmamızın BA (Hons), FFA, FFTA sertifikaları mevcuttur. Bu sertifikalar sadece konusunda uzman olan muhasebecilerin sahip olduğu sertifikalardır. Eğer bir kişi Ankara Antlaşması ile buraya gelip bir iş kurmak istiyorsa bu sertifikaya sahip muhasebecileri tercih etmelidir. Türkiye’den yapılan başvurularda en sık karşılaştığımız hatalardan birisi ise yüksek gelir gösterilmesi. Bunun sonucunda başvuru yapan kişiler bu rakamları ya tutturamıyor ya da tuttursa bile çok yüksek rakamlarda vergiler ödeyebiliyorlar. Çünkü gider faturalarını doğru bir şekilde göstermeleri gerektiğinden habersiz olanların sayısı çok fazla. Aslında buradaki yaptığınız iş ile ilgili olan harcamaların tamamını gider olarak bildirmeniz dönem sonunda çıkacak gelir vergisini direk olarak olumlu yönde etkilemekte. Başvuruda ki Business Plan dediğimiz iş planında, mutlaka iyi bir muhasebeciden özellikle teknik konularda destek almak, doğru bir plan hazırlamakta çok önemlidir. Firmamız Ankara Antlaşması başvurularının desteğini Londra’da ilk veren ve uzun yıllardır bu işi yapmakta olan firmalardan birisidir. İki aşamalı olan Ankara Antlaşmasının bir hukuki yönü var, bu hiç şüphesiz iyi bir Avukat ile çalışmaktan geçiyor. Diğeri de muhasebe tarafı. Buda, konusunda uzman iyi bir muhasebeci ile çalışmakla başlıyor. Bizim genelde asıl işimiz vize alındıktan sonra başlıyor.”

Eğer muhasebe konusunda uzman bir firma arayışındaysanız, F&A Accountancy Ltd. şirketini 151 Bowes Road, London N13 4SE adresinde ziyaret edebilir her türlü konu hakkında bilgi almak için 020 8881 9911 numaralı telefonunu arayabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.