kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3684
EURO
34,9873
STERLIN
41,0276
BITCOIN
$70.852
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Göreme’nin lezzetli süt ürünlerini keşfedin

UZUN yıllardır özellikle Avrupa pazarının en sevilen markalarından biri olan “Göreme”, süt ve süt ürünleri ile İngiltere pazarı marketlerinde yerini almaya başladı.

Göreme’nin lezzetli süt ürünlerini keşfedin
26.11.2017
0
A+
A-

UZUN yıllardır özellikle Avrupa pazarının en sevilen markalarından biri olan “Göreme”, süt ve süt ürünleri ile İngiltere pazarı marketlerinde yerini almaya başladı. Süt ve süt ürünleri konusunda iddialı firmanın birbirinden lezzetli ürünleri, kalitesiyle çok kısa bir süre içerisinde özellikle toplumumuz tarafından da oldukça beğenilmeye başladı.

Göreme UK Ltd. Firmasının Direktörü Enver Bakier firması ve İngiltere’de yaptığı çalışmalar hakkında gazetemize şunları aktardı: “İngiltere’de maalesef süt ürünleri konusunda, kalite anlamında ciddi bir düşüş olduğunu gözlemledik. Tüketiciden haklı bir talep olduğunun farkındaydık ve bu yönde İngiltere’ye yeni bir marka getirme ihtiyacı oluştu. Avrupa’da birçok marka kalitesini bizzat test ettik. Bu anlamda en öne çıkan markalardan biri olan ve 25 yıldır sevilen Göreme markasını İngiltere’ye getirdik. Bu süreçte kalite anlamında ciddi bir fizibilite yaptık ve marka ile ilgili tüm ürünleri ve üretim koşullarını inceledik. İngiltere’de satışına başladığımız markanın diğer markalara göre çok farklı özellikleri var. Özellikle süt, peynir ve yoğurt ürünlerinin lezzeti, köylerimizde yediğimiz süt ürünleri ile aynı kalitede. Bu markamızı diğer markalardan ayıran en büyük farklardan biri. Diğeri de tüm ürünlerimizin Hollanda’nın en iyi çiftliklerinden tamamen organik olan sütlerden üretiliyor olması. Tamamen organik ve natürel olan ürünlerimizin içinde diğer markalarda yoğun bir şekilde kullanılan katkı maddesine rastlayamazsınız. Bu sebeple diğer ürünlerin neredeyse 2-3 ayı bulabilen raf ömürleri var. Bizim ürünlerimiz ise 1 ay içerisinde tüketilmesi gerekiyor. Özellikle süt ürünlerinde tüketicilerin en çok dikkat etmesi gereken husus bu. Çünkü raf ömrü uzun olan ürünlerde yoğun miktarda katkı maddesi tozu kullanılıyor. Bu da ürünlerin ekşimemesini ve uzun süre rafta kalmasını sağlıyor. Ancak kesinlikle sağlıksız bir durum bu. Mesela süzme olmayan bir yoğurt ekşimiyor ve sulanmıyorsa bilin ki o yoğurtta yoğun bir şekilde katkı maddesi kullanılmıştır. Tamamen saf inek sütü ile üretilen ürünlerimizin yanı sıra keçi sütü ve koyun sütünden üretilen ürünlerimizde var. İngiltere’ye Avrupa’nın 1 numarası olan bu ürünleri getirdiğimiz için çok mutlu ve gururluyuz. Şu anda Londra’da TFC, Öncü ve International marketlerde ürünlerimizi satın alabilirler. Özellikle %4 yağ oranına sahip yoğurtlarımız gerçekten şu anda birçok kebap restoranı tarafından da sevilerek kullanılmaya başlandı. İnanıyorum ki kısa bir süre içerisinde tüm İngiltere’de sevilen bir marka haline geleceğiz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.