kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3264
EURO
35,0746
STERLIN
40,8248
BITCOIN
$70.915
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Orta şiddetli yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Devlet yardımınızı mı kesiyorlar?

30 yıl hayatını mahkemelere adamış hukuk alanında bilgi ve deneyimi en üst düzeyde Barrister’larla müvekkillerini savunan Fahri Jacob Solicitor’ın uzman avukat kadrosu Legal Aid (devlet yardımı) alanların davalarına da bakıyor.

Devlet yardımınızı mı kesiyorlar?
30.04.2014
0
A+
A-

Londra’da devlet yardımı alan on binlerce insan var. Kimileri kanuni bilgi eksikliğinden, kimileri İngilizce’yi iyi bilemdiğinden kimileri de yanlış beyanda bulundukları için devlet yardımları kesiliyor. Hatta kesilmekle de kalmıyor; bugüne kadar yaptıpğı bütün yardımları geriye dönük olarak mahkeme kanalıyla tahsil etmeye kadar uzanabiliyor. Daha da ilerisi, hapis cezasına varan ağır yaptırımlarla karşılaşabiliyorlar.

Londra yoğun göç alan şehirlerin başında geldiği için belediye evlerine başvuranlar yıllarca sırada bekliyor. İngiliz hükümeti haksızlıkların önüne geçebilmek için pek çok yol deniyor. Gizli kamerayla evinizin önüne kadar takip edip yaşantınızı mercek altına alabiliyorlar. İşte bu gibi durumlarda yasal haklarınızı bilmek büyük önem taşıyor.

Fahri Jacob, Kuzey Londra, Crouch End N8 bölgesinde müşterilerini bekliyor.

Fahri Jacob, Kuzey Londra, Crouch End N8 bölgesinde müşterilerini bekliyor.

 

Türkçe konuşan topluma hizmetleri Av. Jale Öztaş veriyor.

Türkçe konuşan topluma hizmetleri Av. Jale Öztaş veriyor.

20 seneyi aşkın bir süredir bu gibi davalara bakan Fahri Jacob Avukatlık Bürosu az önce bahsettiğimiz konuların üstesinden gelebilecek en doğru adres olarak gösteriliyor. 30 yıl hayatını mahkemelere adamış hukuk alanında bilgi ve deneyimi en üst düzeyde Barrister’larla müvekkillerini savunan Fahri Jacob Solicitor’ın uzman avukat kadrosu Legal Aid (devlet yardımı) alanların davalarına da bakıyor.

Aile ve çocuk paylaşımı, mal-mülk paylaşımı, dükkan alım-satım ve devir işlemleri, boç davaları, kişisel incinme davaları gibi geniş bir yelpazede halkımıza hizmet sunuyorlar.

Fahri Jacob Avukatlık Bürosu’nda gözümüze çarpan diğer bir önemli husus da; Sosyal Servis’in ailelere müdehale edip çocuklarını yine sosyal servis kurumlarına yerleştirmeleriyle ilgili davalar oluyor.

Çocuklarına karşı ilgisiz kalan veya şiddet uygulayan aileler Sosyal Servis tarafından tespit edildiğinde ciddi bir kanuni süreç başlamış oluyor.

Avukat Jale Öztaş “tüm davalarımızı büyük bir dikkat ve titizlikle takip ediyoruz. Bize gelen davaların hepsi hayati önem taşıyor. Kimse çocuklarının ellerinden alınmasını, devlet yardımlarının kesilmesini yada evlerinden çıkarılmayı istemez. Genelde yasal bilgi eksikliğinden kaynaklanan durumlarda müvekkillerimizi önce bilgilendiriyoruz. Daha sonra dava sürecini adım adım takip edip müvekkillerimizi mektupla, emaille veya telefonla haberdar ediyoruz. Evsahibi yada belediye evine borçları birikmişse, süreyi daha fazla uzatmadan bize gelmelerini tavsiye ediyoruz. Problemleri yasalar çerçevesinde en doğru biçimde çözüyoruz” diye konuştu.

Fahri Jacob çalışanları müşterilerinin her türlü zoranlarında yanlarında oluyor.

Fahri Jacob çalışanları müşterilerinin her türlü zor anlarında yanlarında oluyor.

Fahri Jacob Solicitor’ın en büyük avantajlarından biri de, mahkemelerde müvekkillerini savunabilecek Türkçe konuşan avukatlara sahip olmasıdır. Av. Jale Öztaş ve Av. Gülizar Candemir üstün hukuki bilgi ve deneyimleriyle mahkemelerde yasal savunucu olarak işlerini layıkıyla yerine getiriıyorlar. Ayrıca yasal tavsiyeler için il görüşmede ücret almıyorlar.

www.fahrijacob.co internet sitesinden avukatlık işlemleri hakkında bilgi edinebilirsiniz. Bizzat kendileriyle görüşmek isterseniz ofislerini 147 Crouch Hill N8 9QH adresinde ziyaret edebilirsiniz. Haftaiçi mesai saatleri içerisinde 0208 347 40 70 numaralı telefondan da ulaşabilirsiniz.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.