kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5021
EURO
34,5289
STERLIN
40,4189
BITCOIN
$62.347
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Çarşamba Hafif yağmur
13°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

White Hart Rapid FC, futbolcu fabrikası gibi

White Hart Rapid FC, futbolcu fabrikası gibi
31.01.2014
0
A+
A-
White Hart Rapid FC'nin küçük öğrencileri antrenörleri Ender Kalkan ve Desmond Rose, bir çalışma öncesi.

White Hart Rapid FC’nin küçük öğrencileri antrenörleri Ender Kalkan ve Desmond Rose, bir çalışma öncesi.

Londra’da Ender Kalkan ve Desmond Rose yönetiminde gençlerimize ve çocuklarımıza hizmet veren White Hart Rapid FC, adeta futbolcu yetiştirme fabrikası gibi.

Hemen her yıl Türkiye, İngiltere ve Londra Türk Liglerine yeni yetenekler kazandıran White Hart Rapid FC, geçtiğimiz günler içinde de U14 kategorisinde Arda Çavuşoğlu’nu Premier League kulüplerinden  Crystal Palace’ın Akademisi’ne gönderdi. Orada beğeni toplayan küçük Arda şimdi 6 hafta boyunca üç gün antrenmanlara katılıyor. Burada da teknik adamlardan iyi not aldığı takdirde profesyonelliğe doğru ilk adımı atmış olacak.

White Hart Rapid FC’nin Sorumlularından Ender Kalkan, geçtiğimiz Salı günü de yine Premier League kulüplerinden Norwich City’nin akademisinin Londra’da bulunan şubesi ile bir karşılaşma yaptıklarını, bu maç sonunda yine U14 kategorisinde  Arda’nın ağabeyi Erdi Çavuşoğlu ile  Güner Aybolat’ın beğeni topladığını söyledi. Kalkan’ın verdiği bilgiye göre Erdi ve Güner de, 6 hafta boyunca Norwich’e giderek akademide ilk etap antrenmanlarda yer alacak. Burada da aynı başarıyı gösterdikleri takdirde kulübün altyapı kadrosuna dahil olacaklar.

Kalkan, çalışmalarının sonuçlarını aldıkları için çok memnun olduklarını belirterek, “Bu çocuklarımızın gittikleri kulüplerde daha ileri aşamalara geçmelerinin kendilerini gururlandıracağını söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.