kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3659
EURO
35,0042
STERLIN
40,9207
BITCOIN
$70.187
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Türk yıldızı bulan isim Koray Palaz, Londra Gazete’ye anlattı

Euro2016 finallerine Türkiye, grup aşamasında veda ederken, geriye sadece Emre Mor ile iz bıraktı.

Türk yıldızı bulan isim Koray Palaz, Londra Gazete’ye anlattı
26.06.2016
0
A+
A-

Emre-Mor-675917

Euro2016 finallerine Türkiye, grup aşamasında veda ederken, geriye sadece Emre Mor ile iz bıraktı.

Danimarka futbolunun yetiştirdiği 18 yaşındaki Emre Mor, finaller esnasında Almanya’nın Dortmund takımına transfer oldu. Mor, finallerin en genç üçüncü futbolcusu olurken, Çek Cumhuriyeti maçında Burak Yılmaz’a attırdığı golün asistini de yaparken, bu konuda yine finallerde ki ilk ve en genç isim oldu.

Emre Mor’u ilk keşfeden kişinin de Londralı teknik adamlarımızdan olan ve geçen sezon Türkiye’de PTT Birinci Lig takımlarından Denizlispor’u çalıştıran Koray Palaz olduğu ortaya çıktı.

Türkiye’de yayınlanan günlük Fanatik Spor Gazetesi’nde yer alan bir haberde, Beşiktaş Yönetim Kurulu üyesi ve Transfer Sorumlusu Erdal Torunoğulları yaptığı açıklamada, Emre Mor’u kendilerine tavsiye eden ismin o tarihte Siyah-Beyazlı ekibin İzleme Komitesi’nde görev yapan Koray Palaz olduğunu söyledi.

Koray Palaz.

Koray Palaz.

BEŞİKTAŞLI YÖNETİCİ, KORAY PALAZ’I İŞARETLEDİ

Fanatik’te yer alan konuyla ilgili haber şöyle:

“Siyah-Beyazlılar’ın dış transferden sorumlu yöneticisi Erdal TorunoğullarıDanimarka ekibi Nordsjaelland’da yaptığı çıkışla önce A Milli Takım’a yükselen ve sonrasında da Borussia Dortmund’a geçiş yapan Emre Mor’un Kartal’ın kapısından döndüğünü söyledi.

İşte başarılı yöneticinin FANATİK’e yaptığı açıklamalar; “Beşiktaş İzleme Komitesi’nde yer aldığı dönemde Koray Palaz, bize bu futbolcuyu önermişti. Danimarka’ya gidip izledim. Oldukça beğendim ve sonrasında menaceri ve kendisiyle görüşme gerçekleştirdik. Kulübü Nordsjaelland’la yaptığımız pazarlıklarda 4 milyon Euro artı 500 bin Euro da bonus bedeline kadar çıktık” şeklinde oldu.

th

KORAY PALAZ, EMRE MOR’UN ÖYKÜSÜNÜ LONDRA GAZETE’YE ANLATTI

Konuyla ilgili olarak Koray Palaz da, Londra Gazete’ye Emre Mor’un Milli Takıma kadar giden öyküsünü şöyle anlattı:

“Geçtiğimiz Ekim ayında Beşiktaş adına İsveç’in Malmö takımında Erdal Rakip adlı oyuncuyu izlerken, aklıma bu bölgelerdeki diğer Türk futbolcuları da araştırmayı düşündüm ve Danimarka’da oynayan Emre Mor’un adına ulaştım. Ancak altyapı oyuncusu olan Emre hakkında fazla bilgi de görüntü de yoktu.Araştırmamda Londra kökenli menajer Muzzy Özcan’ın menajeri olduğunu öğrendim. Onun da büyük yardımıyla Emre’nin birçok video görüntülerini elde ettim. Bu bilgileri Beşiktaş’ta Erdal Torunoğulları ve Gökhan Keskin’le paylaştım. Bu arada Katar’da Bülent Uygun’la görüşürken, bana yeni gençler bulunup, bulunmadığını sordu. Ona da Emre Mor’u anlattım. Bülent Uygun da, Fatih Terim’e onun ismini verdi ve böylece Milli Takım kariyeri başladı. Ancak Beşiktaş, Emre Mor için kulübüyle anlaşamadı.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.