kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$64.027
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı az bulutlu
11°C
LONDRA
11°C
Parçalı az bulutlu
Pazar Parçalı bulutlu
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı Parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Trabzonspor’un muhteşem coşkusu

Geçen sezon Türk Ligi İkinci Küme’de hem ligi, hem kupayı alarak büyük başarı gösteren Trabzonspor, bu yıl yeni bir zafere gidiyor.

Trabzonspor’un muhteşem coşkusu
22.05.2016
0
A+
A-

TRABZON-DUMLUPINAR-3

Türkiye Süper Ligi’nde Trabzonspor, tarihinin en krizli günlerini yaşayıp, sevenlerini üzerken, Anavatan’dan binlerce kilometre uzaklıkta İngiltere’deki Trabzonspor iki yıldan beri başarıdan, başarıya koşuyor.

Geçen sezon Londra Türk Ligi İkinci Küme’de hem ligi, hem kupayı alarak büyük başarı gösteren Trabzonspor, bu yıl yeni bir zafere gidiyor.

Başkanlığını Sinan Kaya, menajerliğini de kardeşi Emrah Kaya’nın yaptığı Bordo-Mavili ekip kurduğu güçlü kadrosuyla Birinci Küme’de de hedefe çok yaklaştı. Mutlu sona ulaşmak için sadece 180 dakikası kalan Trabzonspor’un geçen hafta ligin büyük favorisi Dumlupınar Iceworld karşısında aldığı 2-1’lik galibiyet, onları şampiyonluk yarışında bir adım öne geçirdi.

Sahanın en iyilerinden biri olan ve Türk Ligi’nin tecrübeli futbolcularından Uğur Aydemir’in attığı şık gol sonrası yaşanan büyük sevinç görülmeye değerdi. Menajer Emrah Kaya ile birlikte sevinci kutlayan Trabzonsporlu futbolcuların fotoğraf  karelerine yansıyan bu görüntüleri onların hedef doğru ilerlemelerinde en büyük avantaj.

Bordo-Mavililer, yakaladıkları şampiyonluk kupasını kucakladıkları takdirde Türk Ligi Birinci Küme’de tarih yazmanın bir başka sevincini de yaşayacak. Bu yıl 40’ıncı yılını kutlayan Londra Türk Ligi Birinci Küme’de Kıbrıs kökenli takımların büyük üstünlüğüne son verecek ve şampiyon olan ilk Türkiye kökenli takım olarak yeni bir sayfa açacak.

Fotoğraflar: Yunus Dalgıç

TRABZON-DUMLUPINAR-2

TRABZON-DUMLUPINAR-1

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.