kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5430
EURO
34,8814
STERLIN
40,5627
BITCOIN
$66.363
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Çarşamba Parçalı bulutlu
12°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Cumartesi parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Zor ama kazanacağız

Zor ama kazanacağız
20.12.2013
0
A+
A-
Galatasaraylı taraftarlar, Juventus maçında yaşanan bu sevinci Stamford Bridge'de de görmek istiyorlar.

Galatasaraylı taraftarlar, Juventus maçında yaşanan bu sevinci Stamford Bridge’de de görmek istiyorlar.

Galatasaray-Chelsea eşleşmesinin ardından İngiltere’deki futbolseverlerimizi yeni bir heyecan sardı.

Özellikle Sarı-Kırmızılı takıma gönül verenler, Şubat ve Mart ayında oynanacak maçları büyük bir sabırszlıkla beklemeye koyuldu. Futbolseverler, iki maçın da zorlu geçeceğini söylerken, Galatasaraylı olanlar “Kazanacağız” diyor. İşte taraftarlardan maçla ilgili kısa değerlendirmeler:

Özgür AKSU: Zor maçlar olacak. İlk maçın 0-0 bitmesi halinde bile Galatasary için hiç bir şey bitmez. Buradaki maçta futbolun Sürpriz Tanrısı ortaya çıkarsa Galatasaray bunu değerlendirir diyorum.

Rüstem İYİKAL: Bence, Galatasaray’ın hiç şansı yok. Bu defansla Chelsea’nın elinden kurtulamazlar.

Ender KALKAN: Zor iki maç. Ancak şanslar eşit. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde bir başka oynuyor. Bu maçlar para maçı. Yüzde 50/50 diyorum. Galatasaray kolay lokma olmaz.

Ahmet DURMUŞ: Galatasaray’ın işi zor, ama top değirmidir. Futbol zaten istatistiklere göre oynanmaz. Yan etkiler, sürprizler de olabilir. Buradaki maçta da seyirci desteği iyi olursa, Avrupa’da formda olan Galatasaray bir şeyler yapabilir.

Levent GÜRSOY: Heyecan verici bir eşleşme. Yıllar önce Hagi’nin döneminde de Chelsea ile burada oynayan Galatasaray 1-0 kaybetmişti. İki takım da eski günlerinden uzak. Galatasasaray, Madrid’den altı yedi ama Juventus’u 1-0 yenip ikinci tura çıkması da sürprizdi.Bence, Galatasaray en iyi kurayı çekti. Chelsea’nın artısı başlarında Mourinho’nun bulunması.

İbrahim TÜMSE: Duygusal olarak söylersem. Chelsea’yı eleeceğiz, başka yolu yok derim. Diğer yönden ise işimiz gerçekten zor. En büyük avantajımız Drogba’nın olması. Yine de umutluyuz.


 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.