kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4972
EURO
34,5847
STERLIN
40,5019
BITCOIN
$62.322
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Çarşamba Hafif yağmur
13°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Mustafa Tiryaki, Manisa Belediye’de

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, daha önce 1461 Trabzon ve Göztepe formaları giyen Mustafa Tiryaki ile anlaşmaya vardı.

Mustafa Tiryaki, Manisa Belediye’de
13.01.2016
0
A+
A-

 

Mustafa Tiryaki.

Mustafa Tiryaki.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, daha önce 1461 Trabzon ve Göztepe formaları giyen Mustafa Tiryaki ile anlaşmaya vardı. Tecrübeli golcü ile bir yılı opsiyonlu iki buçuk yıllık anlaşma sağlanırken, golcü oyuncu ayağının tozuyla ilk antrenmanına çıktı.

Transferde hareketli günler geçiren Manisa Büyükşehir Belediyespor, forvet bölgesini Mustafa Tiryaki ile güçlendirdi. Oyuncuyla bir yılı opsiyonlu iki buçuk yıllık anlaşma sağlandı. Türkiye‘de daha önce 1461 Trabzon ve Göztepe formaları giyen tecrübeli oyuncu, son olarak İngiltere National Lig takımlarından FC Boreham Wood’da görev almıştı. Tecrübeli bir oyuncuyu kadrolarına kattıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Etiz, Mustafa Tiryaki ile birlikte gol bölgesinde yaşadıkları sıkıntıyı çözeceklerini söyledi. Tecrübeli golcünün teknik heyetin raporu doğrultusuna transfer edildiğine dikkat çeken Etiz, “Mustafa bizim de inandığımız ve takımımıza önemli ölçüde katkı sağlayacağını düşündüğümüz bir futbolcu. Kendisine güveniyoruz” dedi.

“HEDEFLER BENİ BURAYA GETİRDİ”

Manisa Büyükşehir Belediyespor‘a transferiyle ilgili konuşan tecrübeli golcü Mustafa Tiryaki, kendisine güvenen Teknik Direktör Levent Eriş başta olmak üzere yönetim kuruluna teşekkür etti. Bu yıl ilk kez profesyonel ligde mücadele etmesine rağmen takımın önemli hedefleri olduğuna dikkat çeken Tiryaki, “Takımın hedefleri beni buraya getirdi. Bazı takımlardan önemli transfer teklifleri almıştım. Ancak tercihimi Manisa‘dan yana kullandım. Yeniden Türkiye‘ye geldiğim için mutluyum” diye konuştu. –

LONDRA TÜRK LİGİ’NDE DE OYNAMIŞTI

Futbola Londra’da başlayan Mustafa Tiryaki, Fenerbahçe ve Pekünspor başta olmak üzere Türk Ligi takımlarında da oynamıştı. Pekübspor formasıyla 26 gol atarak Gol Kralı olan Tiryaki daha sonra profesyonelliğe geçmişti. Son olarak İngiltere League One takımlarından Tranmere’de forma giyen futolcumuz, daha sonra Türkiye’ye giderek Trabzon 1461 takımında iki sezon oynadı. Buradaki başarılı grafiğinin ardından Göztepe’ye transfer olan Mustafa Tiryaki, yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle bir yıl önce Londra’ya dönmüştü. Bu sürede Boreham Wood’da da forma giyen, son haftalarda da Londra Türk Ligi takımlarından Türkmenköy’e antrenör olarak yardımda bulunan Tiryaki, şimdi tekrar Türkiye kariyerine başladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.