kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5212
EURO
34,9672
STERLIN
40,8103
BITCOIN
$63.916
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cuma Parçalı bulutlu
11°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Dumlupınar’dan büyük organizasyon

Euromed Türk Ligi Birinci Küme takımlarından Dumlupınar Iceworld, önemli bir organizasyona imza atıyor.

Dumlupınar’dan büyük organizasyon
28.12.2015
0
A+
A-

 

dpınar

 

 

 

Euromed Türk Ligi Birinci Küme takımlarından Dumlupınar Iceworld, önemli bir organizasyona imza atıyor.

Sekreter Eray Öznacar.

Sekreter Eray Öznacar.

Türk Ligi’nin tarihinde ilk kez bir takım, kendi imkanlarıyla Kuzey Kıbrıs’ta dörtlü bir turnuva düzenliyor. KKTC’nin ilk Cumhurbaşkanı merhum Rauf Raif Denktaş’ın anısına düzenlenecek turnuvaya Dumkupınar Iceworld’den başka KKTC Süper Ligi’nin son şampiyonu Yenicami, yine aynı ligden Değirmenlik ile 1.Lig takımlarından Dumlupınar katılacak.

Değirmenlik Sadık Cemil Stadı’nda 6 Ocak Çarşamba günü oynanacak turnuvanın ilk tur maçlarını kazananlar 8 Ocak Cuma günü yine aynı yerdeki  finalde karşı karşıya gelecek. Kaybedenler de üçüncülük karşılaşmasına çıkacak.

TURNUVA GELENEKSEL OLACAK

Dumlupınar Iceworld Kulüp Sekreteri Eray Öznacar, Kuzey Kıbrıs’a gidecek 30 kişilik kafilenin bilet masraflarının yüzde 75’inin Federasyon tarafından karşılanacağını, kalan bilet ücretlerinin yanısıra orada yapılacak konaklama, ulaşım ile kupa ve madalyalar gibi diğer harcamalarla ilgili olarak ana sponsorun kendilerine destek vereceğini kaydetti.

Öznacar, Değirmenlik Kulübü’nün sahasını turnuvaya açtığını da söyleyerek, Kuzey Kıbrıs’tan ise sadece Federasyonun atayacağı hakem yardımı olduğunu kaydetti.

Bu yıl ilk kez yapılacak 1. Rauf Raif Denktaş Turnuvası’nın ileriki dönemlerde de geleneksel hale getirilmesinin planlandığını, gelecek yıllarda da Euromed Türk Ligi’nde şampiyon olan takımların katılmasının mümkün olduğunu sözlerine ekledi.

Öte yandan kafilede Türk Toplumu Futbol Federasyonu adına Yönetim Kurulu üyeleri Osman Ercen ile Fikret Gönlübol da yer alacak. Dumlupınar Iceworld kafilesi 4 Ocak Pazartesi Kuzey Kıbrıs’a uçacak ve 10 Ocak Pazar günü Londra’ya dönecek.

Dumlupınar'da dün futbolcular ve yöneticiler biraraya gelerek, Kıbrıs'taki turnuva ile son durumu gözden geçirdi.

Dumlupınar’da dün futbolcular ve yöneticiler biraraya gelerek, Kıbrıs’taki turnuva ile son durumu gözden geçirdi.

ÖZNACAR LİGİ DE DEĞERLENDİRDİ

Dumlupınar Iceworld Sekreteri Eray Özanacar, ligin ilk yarısını 11 maçta 11 galibiyetle tamamlayan takımını da değerlendirdi.

Öznacar, şunları söyledi: “Şu anda ligde çok iyi durumdayız. Bizim ikinci büyük hedefimiz ise London Challenge Cup’ı  kazanmak. Kadromuzu geniş tutmamızın tek nedeni bu. Geçen yılki başarılı kadromuzu önemli oranda tuttuk ve onların yanına yetenekli isimler ekledik. Bu kupada 31 Ocak’ta çeyrek final maçımız var. Bu rakibimizi de elediğimizde kupaya uzanmak için sadece iki maç kalıyor. Şimdi ise bir ilk olarak gerçekleştirdiğimiz Kıbrıs’taki kupayı kazanmak istiyoruz. Kadromuz bunu başarabilecek güçte.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.