kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4972
EURO
34,5847
STERLIN
40,5019
BITCOIN
$62.322
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Çarşamba Hafif yağmur
13°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Veteranlar Ligi yarın start alıyor

Türk Toplumu Futbol Federasyonu bünyesinde faaliyet gösteren Türk Veteranlar 35 yaşüstü Ligi’nde dördüncü sezon yarın start alacak.

Veteranlar Ligi yarın start alıyor
27.09.2015
0
A+
A-
Geçen yılın lig şampiyonu İstanbulspor ile kupa galibi Gaziantepspor, Community Şilt için bu yıl başında karşı karşıya gelmişlerdi.

Geçen yılın lig şampiyonu İstanbulspor ile kupa galibi Gaziantepspor, Community Şilt için bu sezon  başında karşı karşıya gelmişlerdi.

Türk Toplumu Futbol Federasyonu bünyesinde faaliyet gösteren Türk Veteranlar 35 yaşüstü Ligi’nde dördüncü sezon yarın start alacak.

Bu yıl dördüncüsü yapılacak ligde geçen sezon olduğu gibi 14 takım mücadele edecek. Her Pazartesi günü Kuzey Londra’nın Wood Green bölgesindeki White Hart Lane üzerinde bulunan New River Sports Centre’da oynanacak Veteran Türk Ligi iki devre üzerinden yapılacak. Bu arada Federasyon Kupası karşılaşmaları da gelecek aylar içinde başlayacak.

Türk Veteran Ligi’nde ilk yıl MTG, ikinci sezon Yeni Boğaziçi, geçen dönem ise İstanbulspor şampiyon olmuştu.

Futbol Federasyonu Başkanı Kemal Soyer, ligi bu sezon 12 takımlı olarak planladıklarını, ancak ilginin fazla olması nedeniyle geçen sezon olduğu gibi 14 takımla başlanılmasına karar verildiğini ifade etti. Başkan Soyer, lige gösterilen ilgiden memnun olduklarını, önümüzdeki haftalar içinde de 45 Yaşüstü Veteranlar Ligi’ne start vereceklerini sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI LİSANSLAR OLACAK

Öte yandan bu yıl Veteranlar Ligi’nde fotoğraflı lisans sistemine geçildiği açıklandı.  1980 ve daha büyük yaştakilerin 35 yaşüstü liginde oynayabileceğini söyleyen Federasyon Veteranlar Ligi Sekreteri Mustafa Çetinkaya, ilk hafta maçlarında takımların,  futbolcu kadrosunun yazıldığı listeyle sahaya çıkabileceklerini, ikinci haftadan itibaren ise lisanslarla maçların oynanabileceğini ifade etti. Lisans başvuruları TTFF websitesi üzerinden veya ff.adait.net adresi üzerinden online olarak yapılacak.

45 yaşüstü Ligi için takım başvurularının yapılabileceğini sözlerine ekleyen Sekreter Mustafa Çetinkaya, 07900 404 988 numaralı telefondan bilgi alınabileceğini kaydetti.

İLK HAFTA MAÇLARI YARIN OYNANACAK

Türk Veteran 35 yaşüstü Ligi’nde ilk hafta karşılaşmaları yarın (28 Eylül Pazartesi) saat 19.00’dan itibaren oynanacak. New River Sports Centre’daki maçların programı şöyle:

Yalova-Akova, Yeni Boğaziçi-Kafkas Gençlik, Yurtseven-Fenerbahçe, 07-Mersin İdmanyurdu, Topçuköy-Gaziantepspor, Türkmenköy-Kaleburnu, MTG-Anatolian.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.