kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5680
EURO
34,9959
STERLIN
40,8126
BITCOIN
$63.980
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cuma Parçalı bulutlu
11°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Nani’nin, Fenerbahçe’ye gidişi İngiliz medyasında

İstanbul Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda bugün binlerce taraftar önünde attığı üç yıllık imzayla Fenerbahçeli olan Luis Nani, İngiliz medyasında da gündemdeydi.

Nani’nin, Fenerbahçe’ye gidişi İngiliz medyasında
06.07.2015
0
A+
A-

NANI-2

Luis Nani, Sabiha Gökçen Havaalanında.

Luis Nani, Sabiha Gökçen Havaalanında.

Fenerbahçeli taraftarlar Nani'yi bağrına bastı.

Fenerbahçeli taraftarlar Nani’yi bağrına bastı.

İstanbul Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda  bugün binlerce taraftar önünde attığı üç yıllık imzayla Fenerbahçeli olan Luis Nani, İngiliz medyasında da gündemdeydi.

Portekizli futbolcunun dün İstanbul’a gidişi ve taraftarların muhteşem karşılaşmasından fotoğraf ve görüntüler yayınlayan İngiliz gazete ve televizyonları transferi şu başlıklarla verdi.

Daily Mail gazetesi, 3.5 milyon sterline Fenerbahçe’ye giden Nani’nin İstanbul’a çok kalabalık bir taraftar grubu tarafından karşılandığını yazdı. Gazete, Nani’nin, Fenerbahçe Kulübü’nün websitesinde yer alan “Burada olmaktan çok mutluyum. Kariyerimde yeni hedefim olacak. Başarılı oalacağıma inanıyorum” sözlerine yer verdi.

Gazete, Nani’nin Sabiha Gökçen Havalimanında karşılanışı ve sağlık testiyle ilgili çok sayıda fotoğrafa ve video görüntülerine yer verdi.

BBC televizyonu da wesitesinde Nani’nin, Manchester United’dan Fenerbahçe’ye 4.25 milyon sterline transfer olduğunu yazdı. Sitede Nani’nin 2007’de geldiği United’da 229 maçta 40 gol attığını, geçen yıl gittiği Portekiz’de 11 gol kaydettiğini yazdı.

İSTANBUL’DA COŞKULU KARŞILAMA

Fenerbahçe’nin, Nani’yi Manchester United’dan 4.3 milyon sterline transfer ettiği başlığıyla okuyucularına duyuran The Guardian, Portekizli 28 yaşındaki futbolcunun, United’da , 4 kez Premier Lig, birer kez de Şampiyonlar Ligi ve Dünya Kulüpler Kupası’nı kazandığını vurguladı.

‘Nani Fenerbahçeyle imzaladı: İstanbul’da coşkulu karşılama” başlığıyla haberi duyuran Independent ise 4.5 milyon sterlin karşılığında transferin gerçekleştiğini haberinde kullandı. Gazetede Nani’nin “Taraftarların beni karşılamaya gelmesinden çok mutlu oldum. Onlara en iyi futbolu göstereceğim. En iyisini yapmaya çalışacağım” şeklindeki sözlerine de yer verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.