kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5870
EURO
34,7732
STERLIN
40,3081
BITCOIN
$66.254
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Çarşamba Parçalı bulutlu
13°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Luton Town futbolcularının imzaladığı forma depremzedeler yararına açık artırmayla satıldı

Luton Town futbolcularının imzaladığı forma depremzedeler yararına açık artırmayla satıldı
06.04.2023
0
A+
A-

İngiltere’nin Luton kentinde düzenlenen iftarda Luton Town Futbol Kulübü oyuncularının imzaladığı forma Türkiye’deki depremzedeler yararına açık artırmayla satışa çıkarıldı.

Luton Türk Kültür ve Eğitim Merkezi, Luton Türk Gençlik Kolları ve Luton Türk Kadın Kolları işbirliğiyle düzenlenen iftara Türkiye’nin Londra Büyükelçisi Koray Ertaş, Türkiye’nin Londra Başkonsolosu Bekir Utku Atahan, Luton Belediye Başkanı Sameera Saleem, Lordlar Kamarası üyesi Lord Qurban Hussain ile çok sayıda Lutonlu katıldı.

İftar programında bir konuşma yapan Ertaş, ramazanın özelliklerinden birinin de dayanışma olduğunu belirterek, İngiltere’de Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından gösterilen dayanışma için teşekkür etti.

Türkiye’nin milli gelire oranla dünyanın en çok yardım yapan ülkesi olduğunu söyleyen Ertaş, deprem sonrası dünyanın sergilediği dayanışma için, “Yıkım büyüktü ama dayanışma da büyüktü.” ifadelerini kullandı.

Ertaş, ekonomik sıkıntılar yaşayan Sri Lanka’nın Türkiye’ye kurtarma ekibi yollamak istediğini, ihtiyaç kalmaması üzerine de çay gönderdiğini dünyanın gösterdiği dayanışmaya örnek olarak anlattı.

Lord Hussain de konuşmasında İngiltere’de vatandaşları ve hükümeti depremzedelere daha fazla yardıma çağırarak, “Orada yaşananlar bugünün sorunları değil, uzun bir dönemin sorunları. Türkiye güçlü bir ülke, her şeyi yerine koyacaktır ama bizim de yapabileceğimiz en iyi şekilde Türk insanını desteklememiz lazım.” dedi.

Luton Town formasına 1000 sterlin

İftar programında depremzedeler yararına bağış toplandı.

İngiltere’nin en yüksek ikinci ligi olan Championship’te mücadele eden Luton Town Futbol Kulübü oyuncularının imzaladığı forma da iftarda açık artırmayla satıldı.

Tüm futbolcuların imzasının bulunduğu formayı 1000 sterline (Yaklaşık 24 bin lira) John Boyle isimli bir İngiliz iş insanı satın aldı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.