kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5876
EURO
34,8072
STERLIN
40,4861
BITCOIN
$64.492
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C

Futbolumuzdan çok memnunum

Fenerbahçe London’ın Sorumlusu Şenol Bayram, geride kalan maçları değerlendirirken, “Oynadığımız futboldan çok memnunum” dedi.

Futbolumuzdan  çok memnunum
28.12.2014
0
A+
A-
Şenol Bayram

Şenol Bayram

 

Türk Ligi İkinci Küme’de bir maç dışında ilk yarıyı tamamlayan Fenerbahçe London’ın  Sorumlusu Şenol  Bayram, geride kalan maçları değerlendirirken, “Oynadığımız futboldan çok memnunum” dedi.

Bu yılın planını geçen sezondan başlattıklarını ve lig biter bitmez kadroyo oluşturup, bir ay sonra da antrenmanlara başladıklarına değinen Şenol Bayram, bunun semeresini de aldıklarını vurguladı.

“Geride kalan lig  maçları ile Londra ve Federasyon kupa maçlarına baktığımda sadece iki maç beni tatmin etmedi. 4-3 yendiğimiz Diyarbakır maçı ile son yaptığımız ve 5-3 kaybettiğimiz Düzcespor maçları dışında çok iyi futbol sergiledik. Düzce maçındaki oyunumuzu ise üç hafta maç yapmamamız ve halı saha etkiledi. MTG maçında ise skor 1-0 olmasına karşın inanılmaz goller kaçırdık. Türkiye’de Fenerbahçe’nin, Mersin İdmanyurdunu 1-0 yendiği ama sayısız fırsatları kulanamadığı geçen günkü son maçı gibiydi ” şeklinde konuşan Fenerbahçe London’ın Sorumlusu, takımdaki arkadaşlık ortamından da övgüyle söz etti.

TRABZONSPOR’LA FİNAL OYNAYACAĞIZ

Takımda oynayanın da, yedekte bekleyenin de aynı kalitede olduğunu vurgulayan Şenol Bayram, ikinci yarıyla ilgili olarak da şunları söyledi:

“Allah’ın izniyle ikinci dönemde de bu tempomuzu korumak istiyoruz. Her ne kadar iyi de olsak yüzde yüzüz demek doğru olmaz ve ama önümüzdeki haftalar içinde takımın daha da otucağına inanıyorum, Şimdi bu hafta Trabzoınspor ile ilk yarıdan kalan bir erteleme maçını oynayacağız. Bizim için de onlar için de gerçekten çok önemli bir maç olacak. Hedefimiz iyi futbolumuzla birlikte kazanmak. Tam bir final maçı yapacağız. İkinci yarıda,  Trabzonspor’un yanısıra takımı toparlayan ve transferlerle güçlenen MTG de önemli bir rakip durumunda.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.